BILA JE DETE KADA JU JE MAJKA GURNULA U KANDŽE SLAVE: Najlepša devojčica na svetu danas ima 22 godine i izgleda BRUTALNO DOBRO!
Foto: Fernanda Bareggi / Splash / Profimedia

FOTO

BILA JE DETE KADA JU JE MAJKA GURNULA U KANDŽE SLAVE: Najlepša devojčica na svetu danas ima 22 godine i izgleda BRUTALNO DOBRO!

Pop kultura -

Mnogi su njenu majku kritikovali da je svojoj ćerki oduzela detinjstvo zbog svoje ogromne želje da njeno dete postane slavno i da zaradi brdo para. Titulu koju je Tilan Blondo ponela, a koja glasi "najlepša devojčica na svetu", dovoljno govori.

Ova Francuskinja koju porede sa Brižit Bardo, doslovno je odrasla preko noći, suočavala se od malih nogu sa izazovima koji su teški i za odrasle. Refelketori, kameri, poziranje za naslovne strane, tona šminke i odeća koja uveliko premašuje njen uzrast, obeležili su rani period njenog života. Tilan je i danas u žiži javnosti.

tilan blondo
foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Proslavila se, a kolika je cena toga, najbolje znaju ona i njena majka. Tilan Blondo je ostvarila zavidne modne uspehe, bavi se i glumom i redovna je gošća voidećih svetskih događaja. Predah zbog praznika koristi da uživa na plaži u Majamiju gde je bila sa prijateljicom.

tilan blondo
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Za sada priča o njoj protiče bez većih turbulencija i lomova. Nema nagoveštaja da će Tilan Blondo poput mnogih dečjih zvezda, posrnuti i upasti u razne zamke iz kojih je teško, a nekada i nemoguće, izbaviti se. Ipak, pitanje je da li će njeno nesvakidašnje detinjstvo naplatiti kasnije veći ceh.

Ćerka fudbalera Patrika Blonda i Veronike Lubri, francuske glumice i TV voditeljke debitovala je na javnoj sceni na način koji je bio izuzetno kontroverzan jer se kao 10- godišnja devojčica pojavila na stranama "Voga" našminkana i na štiklama. Svaki detalj njenih fotografija bio je neprimeren, ali odobren od njene majke Veronike koja je isticala da javna karijera ne utiče negativno na vaspitanje i razvoj njene ćerke.

tilan blondo
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Imala je samo četiri godine kada je počela da se bavi modom, radeći za Žana Pola Gotjea, a kasnije za modnu kuću "Dolče i Gabana". Sa sedam godina je imala prvo modno snimanje, a od 2005. do 2016. radila je za francusku modnu agenciju koja promoviše uspešnu decu.

Proglašena je za najlepšu devojčicu sveta, a sa 15 godina ostvarila glumački debi u "Belle & Sebastian: The Adventure Continues". U međuvremenu je bila redovna gošća gala događaja na kojim se pojavljivala u neadekvatnoj odeći, kako su mnogi ocenili.

tilan blondo
foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Njena majka smatrala je da slava ne treba da čeka, a Tilen tek ima 22 godine.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track