"BILO JE JAKO NEPRIJATNO, HTEO SAM DA GA IZBACIM" Reditelj filma "Sam u kući" otkrio kako je Tramp dobio ulogu u KULTNOJ SCENI
Foto: Printscreen YT

ucenio ga

"BILO JE JAKO NEPRIJATNO, HTEO SAM DA GA IZBACIM" Reditelj filma "Sam u kući" otkrio kako je Tramp dobio ulogu u KULTNOJ SCENI

Pop kultura -

Reditelj drugog nastavka mega uspešne franšize "Sam u kući" Kris Kolumbus otkrio je da uopšte nije imao nameru da dodeli Donaldu Trampu epizodnu ulogu u filmu.

U jednoj od najneobičnijih scena ovog božićnog klasika, Kevin Mekalister se izgubi u prostranim hodnicima hotela Plaza. Zatim pita prvog stranca za upustva, a to je glavom i bradom Tramp.

Tokom nedavnog intervjua za Business Insider, Kolumbus je otkrio da ova scena nikada nije bila planirana. Budući da produkcija nije mogla da priušti izgradnju predvorja Plaze u studiju, obratili su se tadašnjoj upravi hotela, dali ponudu za snimanje te bili prepušteni na milost i nemilost Trampu, koji je tada bio vlasnik.

Kolumbus se prisetio da mu je Tramp, nakon što su već platili naknadu za snimanje na lokaciji, dao drugačiji ultimatum. "Jedini način na koji možeš koristiti Plazu jeste ako ću ja biti u filmu", prepričava Kolumbus Trampove reči.

Priznaje da se uprkos dogovoru osećao nelagodno zbog uključivanja Trampa u film i ozbiljno razmišljao o tome da ga izbaci. No, pravo iznenađenje dogodilo se kad je publika pozitivno reagovala na Trampovo pojavljivanje u filmu. Tako je odlučeno da ipak ostane, iako je na silu postao deo filma.

(Kurir.rs/Index/T.B.)

Bonus video:

29:40

USIJANJE DANA - 20.01.2020. - DŽON SIMPSON: Da li je TRAMPIZAM izgubio budućnost u SAD i šta čeka Bajdena?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track