EVO KAKO IZGLEDA MAJKA ANĐELKE PRPIĆ: Glumica objavila dirljivu fotku iz PORODIČNOG DOMA, pa pokazala NA KOGA LIČI (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

GLEDAJ MAJKU BIRAJ ĆERKU

EVO KAKO IZGLEDA MAJKA ANĐELKE PRPIĆ: Glumica objavila dirljivu fotku iz PORODIČNOG DOMA, pa pokazala NA KOGA LIČI (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Anđelka Prpić objavila je fotografiju sa majkom i pokazala na koga liči.

Naime, glumica Anđelka Prpić se trudi da privatan život drži daleko od očiju javnosti. Ona je nakon kraha braka sa Dariom Prpićem posvetila se poslu i sinu Jakši, ali i novom partneru, Marku, sa kojim je nedavno dobila ćerku kojoj su dali ime Čarna.

Glumica je sada javnosti pokazala trenutak iz svog doma, kako provodi vreme sa majkom.

- Gledaj majku, biraj ćerku - npaisala je glumica, dok je kao pesmu uz fotografiju odabrala onu "Najbolja mama na svetu - moja mama".

Anđelka Prpić
foto: Printskrin Instagram

Inače, Anđelki je ovo drugi brak, dok je Marku prvi. Ona je bila udata za beogradskog ugostitelja Daria Prpića, s kojim ima sina, dok je Marko pre veze s glumicom bio u dugogodišnjoj vezi.

Podsetimo, Anđelka skoro sve stvari iz privatnog života krije. Tako je sakrila i da se porodila. Vest da je po drugi put postala majka pojavila se krajem maja, a ona se porodila deset dana ranije. U tajnosti se nedavno udala za Marka, a svadbu je napravila za najuži krug prijatelja u jednom restoranu na Zemunskoj pijaci.

(Kurir.rs/Blic/T.B.)

Bonus video:

00:34

Anđelka Prpić na premijeri filma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track