SONJU FIZIČKI PRIVLAČI STABLO HRASTA: "Doživljavam ga kao LJUBAVNIKA, a ovo me NAJVIŠE LOŽI kod njega" (FOTO)
Foto: Facebook

oseća jaku povezanost

SONJU FIZIČKI PRIVLAČI STABLO HRASTA: "Doživljavam ga kao LJUBAVNIKA, a ovo me NAJVIŠE LOŽI kod njega" (FOTO)

Ludi svet -

Samoproglašena "ekoseksualka" podigla je svoju ljubav prema prirodi na ekstremni nivo zaljubivši se u stari hrast, tvrdeći da je ispunjava "erotičnom energijom".

"Osećam erotičnu povezanost s nečim tako velikim i drevnim, kao da je moj ljubavni partner", izjavila je Sonja Semjonova (45) o svom neobičnom fetišu. Deklariše se kao ekoseksualka, osoba koja prirodu doživljava kao romantičnu, senzualnu i privlačnu, često zamišljajući "Zemlju kao svoju ljubavnicu", piše NY Post.

Lajfkoučerka za samointimnost i somatska seksualna edukatorka, koja je prošla obuku, razvila je neobičnu naklonost prema biljkama nakon preseljenja na ostrvo Vankuver u Britanskoj Kolumbiji zimi 2020. godine.

Semjonova opisuje kako je razvila romantična osećanja prema velikom hrastu koji je primetila tokom šetnji prirodom u vreme karantina. Ističe "prisutnost" i osećaj podrške koji doživljava s drvetom, naglašavajući da se veza s prirodom ne može uporediti s ljudskim odnosima.

"Prisutnost koju osećam s drvetom je ono što tražim, ali to je fantazija s osobom. Žudela sam za tim naletom erotske energije koji dolazi kada upoznate novog partnera, a to nije održivo", dodala je.

Semjonova pojašnjava da fizički ne ulazi u snošaj sa stablom, već da je njeno erotsko iskustvo ograničeno na njenu maštu. Naglašava da ekoseksualnost ne uključuje doslovni seks između ljudi i prirode, već predstavlja drugačiji pristup istraživanju erotike. Za nju, posmatranje promena godišnjih doba ima erotsku dimenziju, pri čemu zimaSON označava prelazak iz stanja mirovanja u vitalnost proleća.

Njena romantična privrženost biljkama može izgledati kao neobična sklonost, no ona tvrdi da je ekoseksualnost već rasprostranjena među mnogim ljudima. Takođe veruje da povezanost s prirodom može pridoneti rešavanju ekoloških i klimatskih problema.

"Postoji razlog zašto uživamo u prirodi i planinarenju. Često zanemarujemo da to radimo kako bismo iskusili vitalnost koja proizlazi iz tih stvari, a to je suština erotike. Verujem da bismo imali koristi od simbioze s prirodom", zaključila je.

(Kurir.rs/Net.hr/T.B.)

Bonus video:

04:17

BIZARNO DA BIZARNIJE NE MOŽE! Novi trend na svadbama kod Srba ŠOKIRAO JAVNOST: Ovaj potez vređa porodicu i pokojnike!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track