RAZVODI SE ĆERKA TRAGIČNO NASTRADALOG GLUMCA: Mezimica Pola Vokera otkrila detalje RASTANKA nakon samo dve godine braka (FOTO)
Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

ZAJEDNIČKA ODLUKA

RAZVODI SE ĆERKA TRAGIČNO NASTRADALOG GLUMCA: Mezimica Pola Vokera otkrila detalje RASTANKA nakon samo dve godine braka (FOTO)

Pop kultura -

Ćerka poginulog glumca Pola Vokera, Medou Voker, podelila je sa svojim pratiocima da se rastaje od supruga Luisa Tortona-Alana nakon dve godine braka, prenosi Page Six. U Instagram objavi je napisala da je 'odluka zajednička'.

Ostaju prijatelji

- Nakon tri prekrasne godine braka, dogovorili smo se da se prijateljski rastanemo. Ovo je doista jedinstvena odluka i iskreno se nadamo da svi mogu poštovati naše želje za privatnošću. Održavamo uzajamnu ljubav i poštovanje jedno prema drugome i nastavićemo međusobno da se podržavamo - napisala je manekenka u objavi koju je podelila s više od četiri milliona pratilaca.

Do oltara ju otpratio tatin prijatelj

Bivši par venčao se u oktobru 2021. godine, a svadbu su tada organizovali na plaži u Dominikanskoj Republici.

Vin Dizel
foto: Profimedia

Kum je bio Vin Dizel, koji je glumio s njenim ocem u filmu 'Brzi i žestoki'. Dizel ju je tada otpratio do oltara umesto oca Pola koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2013. godine.

(Kurir.rs/24sata.hr/T.B.)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track