ZAVRŠENO FINALE MAJKI I SNAJKI! ZA POBEDNIKA 1.000.000 DINARA Emisiju ulepšali Deda Mraz, Vera Matović i koka Olja! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

veliko finale

ZAVRŠENO FINALE MAJKI I SNAJKI! ZA POBEDNIKA 1.000.000 DINARA Emisiju ulepšali Deda Mraz, Vera Matović i koka Olja! (VIDEO)

Pop kultura -

Finale pete sezone "Majki i snajki" dočekalo je najbolje kuvarske parove spremne za osvajanje glavne nagrade od milion dinara.

Finalistkinje su se udobno smestile u studiju, na stolu je bi zajedno sa Sekom se prisetile svih kulinarskih čarolija koje su spremale tokom prethodnih emisija. Iz toga se videlo zašto su baš one finalistkinje.

Majke
foto: Kurir televizija

Seka je saopštila niko od finalista neće otići kući praznih ruku. Četvrtoplkasirani osvojiti nagradu od 50.000 dinara, trećeplasirani nagradno porodično putovanje, drugo mesto nagradu od 200.000 dinara, a prvo mesto od 1.000.000 dinara!

Potom je usledio posebno zanimljiv trenutak. U studio je ušao niko drugi do Deda Mraz.

Majke
foto: Kurir televizija

Najpre se Seka zabrinula što Raše nema u emisiji, a onda se neko oglasio uzvikom ho-ho-hooo!

Pred takmičarkama je stajao niko drugi do deda mraz .

- Kakve lepotice - prokomentarisao je svojim dubokim glasom!

Kada je Deda Mraz pokušao da skloni bradu kako bi Seki poljubio ruku, videlo se da je to maskirani Raša.

Majke
foto: Kurir televizija

Ovo nije ni malo umanjilo radost takmičarki jer im je Raša doneo lepe poklone.

Seka je bila najpre razočarana poklonom jer je dobila pakovanje sa kesicama vanil šećera sa obrazloženjem da je u emisijiama ovu namirnicu često pominjala.

A Seka je darovala Rašu neverovatnim poklonom - kokoškom. Njeno obrazloženje bilo je da će sada Raša imati jaja na pretek.

Varjače su potom ukrstili timovi Batlak i Đurković. Finalno jelo bio je potaž od povrća, natur šnicle i testenina kao prilog.

Dok su tomovi Đurković i Batlak spremale jelo, pojavila se i gošća iznenađenja Vera Matović.

Majke
foto: Kurir televizija

Vera je izvela svoj hit Miki Milane, a potom i pesmu Volim te ko Boga. Seka i Raša su izgrali i pevali, a otvorili su i šampanjac.

U borbi tima Đurković i Batlak pobedu je odneo tim Batlak što zna.či da četvrto mesto zauzima tim Đurković, a ti Batlak odlazi u superfinale.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Potom su na kulinarski megdan izašli timovi Miljević i Milosavljević. Spremale su minestrone supa i dinstani vrat u luku.

Pobedu je jednoglasno odnela porodica Miljević!

U superfinalu porodica Batlak i Miljević spremale su punjene pečurke sa pilećom džigericom, punjenu rolovanu piletinu i slatki rolat sa džemom od kajsije.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Iako su svi konstatovali da su oba tima kuvala perfektni, ali je ipak jedna porodica dobila sve glasove.

Tim koji je pobednik superfinala pete dezone najzabavnijeg kulinarskog šou programa u regionu i šire jeste..

PORODICA MILJEVIĆ!

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Milion dinara pripalo je snajki Gabrijeli i majci Zeiri, podrodica Batlak dobila je 200.000 dinara.

I prvi i drugoplasirani su izrazili najlepše utiske zbog svog učešća u superfinalu.

03:46

ZAVRŠENO FINALE MAJKI I SNAJKI! ZA POBEDNIKA 1.000.000 DINARA Emisiju ulepšali Deda Mraz, Vera Matović i koka Olja!

Bila je ovo još jedna divna sezona serijala majke i snajke koja se završilo lepim novogodišnjim željama koje su gledaocima uputili Seka i Raša.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track