DŽEJMS BOND U OSMOJ DECENIJI SE SKINUO PRED KAMERAMA: Njegovu ženu RAZAPINJALI na mrežama zbog viška, a on izgleda kao APOLON
Foto: Profimedia

izgleda neverovatno

DŽEJMS BOND U OSMOJ DECENIJI SE SKINUO PRED KAMERAMA: Njegovu ženu RAZAPINJALI na mrežama zbog viška, a on izgleda kao APOLON

Pop kultura -

Pirs Brosnan, čuveni Džejms Bond, ovih dana dobija pozive na sud zbog prekršaja koji je napravio u Nacionalnom parku Yellowstone jer je "prošetao delom" koji je zaštićen zakonom i pristup je zabranjen turistima, ali njegovi Instagram pratioci su oduševeni njegovim izgledom u osmoj deceniji.

Pirs Brosnan (70), irski glumac najpoznatiji ulozi tajnog agenta 007 Džejmsa Bonda, 16. maja napunio je 70 godina. On i njegova supruga važe za jedan od najskladnijih i najvoljenijih parova u Holivudu.

Pirs Brosnan
foto: Printscreen

I glumac koji izgleda fantastično rekao je da će uvek biti zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi, koju su ranije razapinjali na društvenim mreža zbog viška kilograma.

- Neki naši prijatelji su joj ponudili operaciju za smanjenje težine. Ali, ja obožavam svaki deo njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. I zato što je rodila našu decu. Oduvek sam je zaista voleo zbog toga kakva je osoba, ne zbog njene lepote, a sad je volim još i više jer je majka moje dece. Jako sam ponosan na nju i uvek se trudim da budem dostojan njene ljubavi - rekao je glumac.

Pirs Brosnan
foto: Profimedia

Pirs Brosnan je divan suprug svojoj Kili Šej Smit kojom se oženio 2001. godine. Poznati par ima sinove Dilana i Parisa, a čuveni Džejms Bond sa filmskog platna neretko se izdvaja kao primer muža koji zna kako da podrži svoju suprugu i istakne značaj njihove ljubave u svom životu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

00:44

GLUMAC ISPRIČAO DIRLJIVU ANEGDOTU SA MANDOM! Bio je tu u veoma važnom trenutku za mene! PROGOVORIO O NASTAVKU SELO GORI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track