SEĆATE LI SE DŽOMBE, SMOTANOG KELNERA IZ "PORODIČNOG BLAGA"? Nestao je sa malih ekrana, a evo kako sad izgleda i šta radi (VIDEO)
Foto: Printscren

vreme leti

SEĆATE LI SE DŽOMBE, SMOTANOG KELNERA IZ "PORODIČNOG BLAGA"? Nestao je sa malih ekrana, a evo kako sad izgleda i šta radi (VIDEO)

Pop kultura -

Kelner u "Porodičnom blagu" iz kafane "Kod Mačka", čuveni Džomba, privukao je pažnju mnogih tokom najveće popularnosti ove čuvene serije.

Dok su ga jedni nazivali smotanim konobarom, drugi su se smejali njegovim dogodovštinama, a za njega je ova uloga imala presudan značaj u poslu.

Džomba, Porodično blago
foto: Printscreen Youtube

Đorđe Cakić, kako glasi ime ovog glumca, na leto je napunio 75 godina i uveliko je u penziji, a upravo ova uloga u pedesetim, koliko je imao kada se snimala serija, obeležila je čitavu njegovu karijeru.

Ime koje je dobio u popularnoj seriji postalo je njegov nadimak i u stvarnom životu, a nakon toga publika je imala prilike još da ga vidi u "Ivkovoj slavi", pre punih 20 godina, dok se pamti i njegov lik Prcka iz "Srećnih ljudi", te učešća u televizijskom filmu "A sad adio" iz 2000. godine.

Poslednjih godina živi u Vlasotincu, odakle je rodom.

(Kurir.rs/Blic/T.J.)

Bonus video:

00:44

GLUMAC ISPRIČAO DIRLJIVU ANEGDOTU SA MANDOM! Bio je tu u veoma važnom trenutku za mene! PROGOVORIO O NASTAVKU SELO GORI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track