DEČAK (3) U GLUVO DOBA NOĆI NAPRAVIO HAOS Probudio roditelje, tražio makaze, a kad su videli šta je uradio pod JELKOM - ŠOK
Foto: Shutterstock

HTEO JE DA POMOGNE

DEČAK (3) U GLUVO DOBA NOĆI NAPRAVIO HAOS Probudio roditelje, tražio makaze, a kad su videli šta je uradio pod JELKOM - ŠOK

Žena -

Trogodišnjak iz Severne Karoline nije mogao da dočeka Božićno jutro i odlučio je da ga proslavi pre svih ostalih. U gluvo doba noći odlučio je da odmota apsolutno sve poklone.

- Moj trogodišnji sin je u tri ujutro sišao u dnevnu sobu i svima otpakovao poklone - rekao je za X Skot Rajtgen, uz fotografiju mesta zločina.

Rajntgen i njegova supruga Kejti, koji imaju još dvoje dece, jednogodišnju ćerku i šestogodišnjeg sina, probudili su se tek nakon što je njihov sin 'glasno' zatražio pomoć da otvori jedan od poklona.

- Pronašao je svog Spajdermena i zatražio makaze da ga izvadi iz kutije - rekao je Rajntgen za En-Bi-Si njuz, piše NI Post. Kada su sišli da vide u šta se upleo njihov „noćni zločinac“, shvatili su da je otvorio sve, od najmanje do najveće kutije. Neki od poklona su izgledali kao da su prošli kroz mašinu za žvakanje.

Rajntgen, koji kaže da obično loše spava, bio je dežuran na Badnje veče da brine o svojoj bolesnoj jednogodišnjoj ćerki, a kada je ona konačno zaspala u 2 sata ujutru, umorni otac se onesvestio.

- Valjda ga zato nisam čuo. Inače, čujem apsolutno sve - rekao je otac.

Rajntgen, autor naučnofantastičnih i fantastičnih romana, naglasio je da njegov sin nije mislio ništa loše.

- Hteo je da odmah vidimo poklone, mislim da je opravdano mislio da nam svima čini uslugu. Ali nadamo se da se to neće ponoviti sledeće godine - prokomentarisao je Rajtgen. Kejti Reintgen je dodala da njen sin nije pokazao da se kaje.

- Naš šestogodišnji sin voli da se pridržava pravila, pa mu ne bi palo na pamet da odmotava sve poklone, ali naš trogodišnjak je više avanturistički karakter, ne voli pravila - rekao je Skot Rajtgen.

Ali odmotavanje nije izostalo – mama Kejti je umotala što više poklona, kako bi ujutru ipak imali ceremoniju.

(Kurir.rs/24sata.hr/A.G.)

Bonus video:

11:59

DA LI ĆE AMERIKA POSLATI RUSIJI BOŽIĆNI POKLON? Kastratović o TRI FAZE NAPADA AMERIKE NA RUSIJU: Ovo, sada, je PRETPOSLEDNJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track