BEN AFLEK DIGAO RUKU, PA ZAGRMEO NA DŽEJ LO USRED PRODAVNICE: Ni praznici ne mogu da prođu bez njihove SVAĐE, baš je POBESNEO
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

KONSTANTNO NAPETO

BEN AFLEK DIGAO RUKU, PA ZAGRMEO NA DŽEJ LO USRED PRODAVNICE: Ni praznici ne mogu da prođu bez njihove SVAĐE, baš je POBESNEO

Pop kultura -

Ni završnica godine ne može da prođe bez nove svađe omiljenog holivudskog para - Bena Afleka i Dženifer Lopez. Ovog puta, njihovo neslaganje odigralo se pred zaposlenima u jednoj radnji sa nakitom, a koliko je Aflek poludeo dalo se videti po paparaco fotografijama, na kojima je jasno da negoduje zbog određenih odluka svoje supruge.

Tačnije, zbog odabira nakita. Ben je uslikan dok razgleda ogrlice, primetno neraspoloženog izraza lica, a u jednom trenutku je Dženifer i probala komad nakita za koji je bila zainteresovana, no, komentari ljudi nisu bili na njenoj strani.

Osim što su ogrlicu okarakterisali kao "demode" i "ružnu", u isti mah su se mogli pročitati i komentari poput: "Zamislite da imate toliko para, a tako malo ukusa", "Može na kutiji da piše i 100x Bulgari, kad je nešto ružno, ružno je", "Zašto kod nje uvek mora sve da "vrišti", da se vidi da ima para", "Jadan Ben. I ja bih pukla da me neko tera da mu kupim ovako ružan nakit", pisali su ljudi.

Ben je u jednom trenutku i besno gestikulirao rukama, no čini se da je latino diva ipak uspela da izgura svoje. Par se nešto kasnije pomirio, te čak i ljubio i grlio, no Benovo lice je i dalje ostavljalo utisak da mu nije pravo zbog izbora njegove drage.

Ovo naravno nije prvi put da par dolazi u sukob, iako se pevačica svojski trudi da prikaže njihov odnos kao idealan.

Ipak, brojni dokumentovani slučajevi ne idu joj u prilog, te je tako više puta zabeleženo da je Aflek bio nervozan, vikao na nju u kolima, besno zalupivši vratima, ili pak da mu ona drži predavanje kako treba da se ponaša.

Ben bi poslušno radio sve što se od njega traži, zbog čega je dugo bio i na meti kritika, ali čini se da je par svaki put izgladio odnos.

Sada se čini da je jasno da i u 2024. možemo da očekujemo javne sukobe, ali i kasnije tvrdnje pevačice da se oni zapravo ludački vole, ali da to mi svi ne vidimo dobro - što bi se reklo, da više verujemo njoj, nego sopstvenim očima.

(Kurir.rs/ Wanted/ L. S)

Bonus video:

03:16

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track