VIKTORIJA DOČEKALA NOVU GODINU U UBITAČNOJ HALJINI: Slavni prštali od glamura u najluđoj noći, a Bekamovi su APSOLUTNI POBEDNICI
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

NEPOGREŠIVA

VIKTORIJA DOČEKALA NOVU GODINU U UBITAČNOJ HALJINI: Slavni prštali od glamura u najluđoj noći, a Bekamovi su APSOLUTNI POBEDNICI

Pop kultura -

Instagram profili poznatih ličnosti u znaku su Nove godine, čestitki i prazničnmih fotografija. Slavilo se noćas, i donosile važne odluke - takozvane novogodišnje rezolucije, a evo kako se dočekala 2024. godina na raznim krajevima sveta, u domovima zvezda koje inače pratimo tokom cele godine - svake godine.

"Pravim osvrt na godinu ispunjenu prijateljstvom, ljubavlju, blagoslovima i predivnim uspomenama koje ću zauvek čuvati. Hvala vam što ste bili uz sve to. Želim vam svima 2024. ispunjenu ljubavlju, avanturom, srećom i mirom. Srećna Nova godina!", poručila je Kris Džener, koja je slavila sa prijateljima i porodicom.

Kim Kardašijan pokazala je u kakvoj snežnoj čaroliji je dočekala 2024. godinu.

Viktorija Bekam slavila je sa roditeljima i suprugom Dejvidom Bekamom, kog je, iako je on bio veoma elegantan, ovaj put zasenila stilom.

Njena haljina u kraljevskoplavoj boji je očaravajuće lepa. Savršen kroj, glamurozna svila i kolorit koji hipnotiše poglede. Britanska dizajnerka otkrila je i svoj modni dodatak za novogodišnju noć. U trendu su male tašne.

Ana Antić spojila je pliš i metalik boju napravivši prvu prazničnu modnu harmoniju. Plišana haljina i sako od istog materijala u kombinaciji sa srebrnom tašnom i cipelama zaslužuju visoku modnu ocenu.

Čuvena glumica Naomi Vots napravila je retrospektivu svoje 2023. godine. Izdvojila je najvažnije uspomene poželevši svima srećnu Novu!

Eva Longorija Baston istakla je da je 2023. bila sjajna godina i da jedva čeka da sazna šta će joj doneti narednih 12 meseci.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

05:21

GLUMAC DIREKTNO SA NOVOGODIŠNJE ŽURKE U NJUJORKU ZA KURIR: Na tajms skveru je nezaboravno, ali ne verujem da bih opet išao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track