"SREĆAN SAM ŠTO SAM POSTAO TATA" Miloš Timotijević prvi put nakon TAJNOG VENČANJA o životu u Lisabonu i nasledniku
Foto: Printscreen/Instagram

SRCE MU OSVOJILA 15 GODINA MLAĐA

"SREĆAN SAM ŠTO SAM POSTAO TATA" Miloš Timotijević prvi put nakon TAJNOG VENČANJA o životu u Lisabonu i nasledniku

Pop kultura -

Za Miloša Timotijevića je 2023. godina sigurno bila jedna od boljih u životu jer je pored brojnih uloga na filmu i u serijama, dobio prinovu. Glumac više od godinu dana živi na relaciji Beograd - Lisabon, jer je baza njegove supruge Tijane u Portugaliji, i kaže da jednako uživa u obema zemljama.

Miloš Timotijević
foto: Printskrin/Instagram

- Živim malo tamo, malo ovde. I dalje je Beograd moj grad, moja karijera i život su ovde, a imam sada i drugu stranu života koja je tamo. Snalazim se. Sreća pa ima direktan let. To olakšava stvar u našoj situaciji. Lepo je tamo i ovde, ne može da se upoređuje život, ali slično se živi. Lisabon je zanimljiv, ima svoj tempo - rekao je Miloš na početku, te se osvrnuo na dete koje je dobio sa Tijanom.

Miloš Timotijević
foto: Kurir televizija

- Ne bih hteo da pričam o tome, trudim se da čuvam svoj privatni život. Ono što procuri, procurilo je, ali ne bih direktno da krene od mene. Srećan sam naravno - istakao je glumac, koji je rekao da su se supruga i on trudili da sakriju venčanje.

Upaljen nerv zbog uloge

Glumac je imao zahtevnu ulogu u filmu “Što se bore misli moje”, gde je njegov lik sve vreme šepao.

- To je bilo najteže. Ljudi nisu ni svesni koliko tako neka stvar utiče. Počeli smo krajem septembra 2021. godine da radimo, a u maju 2022. smo završili. Bilo je trideset snimajućih dana, geometrija tela mi se poremetila. Dugo sam imao problema zbog toga. Upalio mi se nerv u ramenu. Kriv sam i ja što sam zapostavio vežbanje, a vežbanje sam morao da zapostavim da bih se ugojio za tu ulogu. Kasnije sam zbog zdravlja morao da skinem stomak koji sam tada nabacio - istakao je Timotijević i dodao da se takve okolnosti ne uzimaju u obzir kada se prihvata uloga:

- Uzima se nešto što je karakter, što je zanimljivo za igranje. Đorđe nit je beo, niti crn, prilično je siv. Dubok je. Uživam u transformacijama. Nije samo uživanje sedeti sat i po vremena da vam se stavi šminka i posle 45 minuta da se ista skine, ali šta da se radi - istakao je glumac.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

00:17

Miloš Timotijević pleše sa novom ženom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track