HALJINA PRVE DAME CRNE GORE JE ČISTA ELEGANCIJA: Supruga Jakova Milatovića u toaleti koja odiše GLAMUROM, a frizura je PUN POGODAK
Foto: Printscreen/Video Plus

SA UKUSOM

HALJINA PRVE DAME CRNE GORE JE ČISTA ELEGANCIJA: Supruga Jakova Milatovića u toaleti koja odiše GLAMUROM, a frizura je PUN POGODAK

Pop kultura -

Bez obzira na to koliko se trendovi u modi menjaju i kako god da ti trendovi izgledaju, klasična elegancija je neprolazna. Supruga predsednika Crne Gore Jakova Milatovića, Milena Milatović, podržala je svog muža tokom njegovog novogodišnjeg govora, noseći sofisticiranu haljinu, koja je sjajan primer damskog stila. Fotografija je objavljena na njihovim Instagram profilima.

Jakov Milatović, Milena Milatović
foto: Printscreen Instagram

Milena Milatović odabrala je jednostavnu dugu haljinu, sa V izrezom i rukavima od tila. Kroj blago naglašava struk, i nenametljivo prati liniju tela. Frizura takođe odiše jednostvanošću koja se ovaj put spojila sa glamurom.

Visoko podignuta punđa odlično pristaje Mileni Milatović. Uz ovakvu frizuru do izražaja dolazi lice odnosno šminka, ali i sama odeća. Drugačije stlizovana kosa u potpunosti bi promenila ovu modnu priču i udaljila je od klasične retro elegancije.

Ovakva toaleta kao i frizura zahtevaju malo nglašeniju šminku, a nakit je ulepšao njen stajling pretvorivši ga u prvi praznični glamur.

Milena je i ranije pokazala da najviše naginje eleganciji i svedenosti u odevanju i taj stil joj odlično pristaje.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

00:05

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović u Budvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track