RETROGRADNI MERKUR KONAČNO KREĆE NAPRED: Svi horoskopski znakovi će PRODISATI! Stižu dobre vesti, ali i NOVAC
Foto: Buradaki / Alamy / Alamy / Profimedia

U STRELCU

RETROGRADNI MERKUR KONAČNO KREĆE NAPRED: Svi horoskopski znakovi će PRODISATI! Stižu dobre vesti, ali i NOVAC

Zanimljivosti -

Retrogradni Merkur konačno sutra kreće napred, tako da će početi da deluje u punom sjaju u znaku Strelca i doneti razrešenje mnogih komplikacija koje su nas pratile tokom decembra.

Retrogradni Merkur će krenuti napred u Strelcu, pa će doneti pozitivne preokrete na mnogim poljima.

Merkur u Strelcu donosi zanimljivu kombinaciju energije, jer Merkur, planeta komunikacije i intelekta, susreće se s prostranstvom, optimizmom i avanturističkim duhom Strelca. Ovaj planetarni položaj obično naglašava sklonost osobe ka širenju uma, istraživanju i filozofiji.

Merkur, planeta
foto: Shutterstock

Ljudi s Merkurom u Strelcu često vole učiti putem iskustva, putovanja ili raznolikih kulturnih uticaja. Imaju sklonost prema širokom rasponu interesovanja i želju da istraže različite perspektive. Njihova komunikacija može biti otvorena, direktna i iskrena, a često su skloni izražavanju svojih ideja s entuzijazmom.

Ova postavka može imati tendenciju da vidi širu sliku, ali ponekad može propustiti sitnice ili detalje. Takođe, mogu biti skloni preterivanju ili preteranom optimizmu u svojim izjavama, što može dovesti do nesporazuma ili nedostatka preciznosti u komunikaciji.

Merkur u Strelcu podstiče ljubav prema učenju, ali takođe može doneti i izazove u fokusiranju na jednu temu ili zadatak, jer se interesuju za toliko mnogo stvari odjednom. Ipak, ova postavka Merkura može dati dar za prenošenje inspirativnih ideja i širina uma koja može inspirisati druge.

(Kurir.rs/ Informer/ L. S)

Bonus video:

41:28

Kako se pomiriti sa kojim horoskopskim znakom?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track