VERENICA PAVLA MENSURA PLAČE NA MREŽAMA: Prisustvovala PORODIČNOM NASILJU, ne može da se smiri, odmah je pozvala policiju
Foto: Printscreen/InstagramInstagram/wandereatwrite

JAVNO APELOVALA

VERENICA PAVLA MENSURA PLAČE NA MREŽAMA: Prisustvovala PORODIČNOM NASILJU, ne može da se smiri, odmah je pozvala policiju

Pop kultura -

Verenica glumca Pavla Mensura, voditeljka Prve televizije Nastasija Stošić, objavila je snimak na Instagramu i otkrila šta ju je baš potreslo.

Dok je svojim pratiocima otkrivala kom događaju je prisustvovala ona nije mogla da zadrži suze. Naime, Nastasija je bila svedok porodičnog nasilja nasred ulice, o kom je javno govorila.

Nastasija Stošić
foto: Printscreen Instagram

- Upravo sam kod Terazija prisustvovala porodičnom nasilju, pored svega taj muškarac je i malo niži od nje i sitniji. Plakala je dok je on njoj pretio, gurao je i vukao za ruku i govorio "Hajde brzo, marš kući". Ona evidentno nije htela da krene jer su je očigledno čekale batine kod kuće. Ja sam na to prišla, i krenula da se derem na njega i pozvala policiju. Tek onda su ljudi stali tu da vide šta se dešava - rekla je Nastasija u snimku koji je objavila.

Nastasija Stošić
foto: Printscreen Instagram

- Molim vas, uvek reagujte na ovo. Ta nemoć u njenim očima me je ubila. Mama je prvo rekla ispred njega "zovi policiju" da bi potom on uzeo dvoje dece na trotinetu i krenuo ka Slaviji, a ona sa najstarijom i najmlađom ćerkom ka Knezu. Samo je molim da mi se javi - napisala je ona i dodala:

- Nisu svima praznici u sreći i veselju. Ova dosadna društvena mreža nije samo za krpe i vaša napumpana usta. Dajte nekad da reagujemo na ovako grozne stvari - zaključila je ona.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

02:54

PAVLE MENSUR O PSIHIČKOM I FIZIČKOM ODRICANJU ZA ULOGU: Ovoliko kilograma je morao da skine, a OVO SU MU UTISCI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track