OGLASIO SE GLUMAC IZ "BEVERLI HILSA" POSLE NAPADA BANDE MOTORCIKLISTA: Sa njim je bila i maloletna ćerka, evo šta se sve dešavalo
Foto: Profimedia

strašno

OGLASIO SE GLUMAC IZ "BEVERLI HILSA" POSLE NAPADA BANDE MOTORCIKLISTA: Sa njim je bila i maloletna ćerka, evo šta se sve dešavalo

Pop kultura -

Glumac iz kultne serije "Beverli Hils 90210" Ijan Ziring oglasio se sinoć na Instagramu nakon što ga je juče ujutru napala banda motorciklista na ulici Los Anđelesa.

Snimak incidenta šokirao je javnost, kao i (ne)reagovanje ljudi koji su posmatrali nemili događaj, a nisu priskočili u pomoć. Šta se zapravo desilo odnosno kako je došlo do haotične situacije?

Fot AP, Ijan ZiringIjan

"Doživeo sam juče alarmantan incident u kojem je učestvovala grupa pojedinaca na mini biciklima", napisao je glumac Ijan Ziring (59) na Instagramu i dodao: “U toku saobraćajne gužve, mom automobilu je agresivno prišao jedan od tih vozača što je dovelo do uznemirujućeg sukoba. U pokušaju da procenim štetu izašao sam iz auta. Ovaj je postupak, nažalost, eskalirao u fizički obračun, u koji sam ušao kako bih zaštitio sebe".

TMZ je objavio snimak indicenta, koji je iz auta posmatrala glumčeva ćerka Mija (12).

"Sa olakšanjem mogu da kažem da moja ćerka i ja nismo povređeni, ali sam duboko zabrinut zbog incidenta i zbog sve veće smelosti takvih grupa koje ometaju javnu bezbednost i mir".

Apelovao je na organe reda da zaustave huligane: "Kao građanin i roditelj smatram da je neprihvatljivo da grupe mogu slobodno da se ovako ponašaju, izazivajući strah i haos, a odgovor nadležnih je, čini se, nedovoljan.

Uvek sam zagovarao borbu protiv zastrašivanja i nedoličnog ponašanja, a ovaj incident učvršćuje moje uverenje o važnosti lićne sigurnosti i sigurnosti zajednice.

Moramo se baviti osnovnim problemima koji dovode do takvog ponašanja i da obezbedimo da naše ulice budu sigurne za sve. Pozivam gradske službenike i policiju da preduzmu odlučne korake protiv takvog bezakonja i obezbede potrebna sredstva za sprečavanje sličnih pojava u budućnosti.

Zahvalan sam porodici, prijateljima i obožavaocima na podršci. U izazovnim trenucima snaga i i jedinstvo naše zajednice su najvažniji. Srećna Nova godina".

Ijan Ziring ćerke Miju i Penu dobio je sa bivšom suprugom Erin Ludvig. Rastali su se u 2019. nakon devet godina braka, a razveli 2022.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

05:21

GLUMAC DIREKTNO SA NOVOGODIŠNJE ŽURKE U NJUJORKU ZA KURIR: Na tajms skveru je nezaboravno, ali ne verujem da bih opet išao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track