KAO DA JE UPRAVO ZAVRŠILA SA SNIMANJEM FILMA ZA ODRASLE: Kanje SKINUO suprugu pred kamerama, pa uputio BIZARNU PORUKU (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NEMA KRAJA BLAMIRANJU

KAO DA JE UPRAVO ZAVRŠILA SA SNIMANJEM FILMA ZA ODRASLE: Kanje SKINUO suprugu pred kamerama, pa uputio BIZARNU PORUKU (FOTO)

Pop kultura -

Kanje Vest, ponovo, našao se na meti kritika zbog niza polugolih fotografija svoje supruge Bjanke Ćensori koje je objavio na Instagramu. Reper na zvaničnom Instagram profilu pored provokativnih izdanja Ćensori ostavio je i bizarne poruke.

"Nema pantalona ove godine", napisao je Kanje Vest uz fotografiju Bjanke Ćensori na kojoj pozira samo u donjem vešu, a grudi je prekrila krznom.

Na preostalim fotografijama pozirala je u crnom korsetu i minijaturnom gornjem delu kupaćeg kostima. Kanje pored Bjanke stoji kao njen makro.

Neobična priča i odnos Bjanke i Kanjea već neko vreme privlači pažnju javnosti i medija. Prijatelji Ćensori tvrde da Kanje kontroliše svaki deo njenog života i da je tera da liči na njegovu bivšu Kim Kardašijan.

"Ona izgleda kao da je iz pornića i sve više liči na Kardašijanke", "Kopija Kim Kardašijan", "Tretiraš je samo kao objekt", "Zašto Bjanka više liči na Kim Kardašijan nego sama Kim?", "Pretvorio ju je u svoju bivšu", "Nadam se da ti deca ovo ne gledaju", pisali su u komentarima.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:21

Gola devojka kod Bogoslovije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track