BIVŠA BONDOVA DEVOJKA SRUŠILA INTERNET SLIKOM: Obnažila se za Novu godinu, a BEZOBRAZNA FOTKA iz lifta ostavlja bez daha
Foto: William Volcov / Zuma Press / Profimedia

PRELEPA JE

BIVŠA BONDOVA DEVOJKA SRUŠILA INTERNET SLIKOM: Obnažila se za Novu godinu, a BEZOBRAZNA FOTKA iz lifta ostavlja bez daha

Pop kultura -

Popularna oskarovka i bivša Bondova devojka Hale Beri srušila je internet prvog dana 2024. godine i pokazala kako je i te kako moguće da u 57. godini idalje izgledaš vrelo.

"Ona će i u 90. izgledati ovako", "Da mi je da i ja ovako izgledam u 57. godini", komentarišu njenu najnoviju sliku na Instagram profilu.

Hale je fanove oduševila slikom na kojoj pozira u donjem vešu, preko kog ima sako u krem nijansi, a sve to obogatila je crnim sandalama na štiklu.

Osim njenog tela i neverovatne linije Hale lepotu duguje i neverovatno mladalačkoj kožu, koju ima zahvaljujući domaćoj masci za lice koju sama pravi.

- Danas ću otkriti omiljenu domaću masku za lice, a sastojke većina verovatno ima u kuhinji. Ova maska kožu čini čvršćom, ublažava sitne linije, ističe prirodan sjaj i veoma se lako sprema - otkrila je Hale na Instagramu i dodala:

- Za tu masku vam je potrebno: dve kašike skuvanog zelenog čaja, prstohvat kurkume, pola kašičice limunovog soka i četvrtina šolje jogurta. Sastojke treba dobro promešati pa nanesite sloj maske na kožu i ostavite tri minuta da deluje. Preko toga stavite još jedan sloj ove maske, ostavite na koži 10 minuta, isperite sve hladnom vodom pa nanesite hidratantnu kremu.

(Kurir.rs/A.G. )

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track