ANĐELA JOVANOVIĆ GRMI U BIKINIJU USRED JANUARA: Glumica pokazala kako uživa NA TAJLANDU sa mužem, tračice drže ZANOSNE OBLINE
Foto: Printscreen

VOLE SE

ANĐELA JOVANOVIĆ GRMI U BIKINIJU USRED JANUARA: Glumica pokazala kako uživa NA TAJLANDU sa mužem, tračice drže ZANOSNE OBLINE

Pop kultura -

Glumica Anđela Jovanović i bivši atletičar Mihail Dudaš stali su na ludi kamen početkom leta 2023. godine, a od tada uživaju u braku. Svoju prvu Novu godinu kao bračni par rešili su da proslave egzotičnim putovanjem.

Oni na društvene mreže redovno kače slike i video snimke kako bi sa pratiocima podelili kako se provode na odmoru. Anđela je pozirala u minijaturnom kupaćem koji ističe njene obline, dok je Mihail nešto proveravao na kompjuteru.

00:10

Anđela Jovanović na Tajlandu

Par je odlučio da ode na Tajland za praznike jer nisu stigli da odu na medeni mesec zbog poslovnih obaveza. Njihovu porodicu čine njih dvoje i pas Majli, a glumica se nada da će uskoro doći i do proširanja porodice.

- Nadam se proširenju porodice i to će doći kada bude pravi trenutak. Bićemo srećni jako kada se to desi. Za sada uživamo, lepo nam je - istakla je Anđela za "Blic".

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track