NA NETFLIX STIŽU U 2024. SERIJE O KOJIMA NE PRESTAJE DA SE PRIČA: U jednoj koja je svetski hit igra OMILJENI SRPSKI GLUMAC (VIDEO)
Foto: Netflix - American Empirical Pic / AFP / Profimedia

PUBLIKA ŽELJNO IŠČEKUJE

NA NETFLIX STIŽU U 2024. SERIJE O KOJIMA NE PRESTAJE DA SE PRIČA: U jednoj koja je svetski hit igra OMILJENI SRPSKI GLUMAC (VIDEO)

Pop kultura -

Trebalo bi da 2024. bude dobra godina kada je reč o sadržaju na striming servisima. Holivud se vraća na staro - scenaristi su završili štrajk, a situacija se popravila i za Netflixove hitove koji su dugo bili na čekanju. Evo koje sve serije stižu na popularnu platformu ove godine.

The Gentlemen - dolazi početkom godine

Gaj Riči objaviće "The Gentlemen", seriju pod istim imenom i smeštenu u isti svemir kao i njegov film iz 2019. Ovog puta, Teo Džejms iz "White Lotosa" predvodi glumačku postavu kao Edi Horniman, koji nasleđuje očevo pozamašno imanje, pa otkrije da je ono deo carstva marihuane.

One day - izlazi 8. februara

Smešni i dirljivi bestseler Dejvida Nikolsa, koji uranja u živote prijatelja Eme i Dekstera istog julskog dana tokom 20 godina, pretvara se u mini-seriju za Netflix s Ambikom Mod i Leom Vudalom u glavnim ulogama. Serija je ispričana kroz 15 epizoda.

3 Body Problem - stiže 21. marta

Serija producenata Dejvida Beniofa i DB-a Vajsa adaptacija je naučno-fantastične knjige Lijua Siđina koju mnogi hvale kao odgovor 21. veka na Rat svetova.

Priča prati astrofizičarku Je Vendži, koja svedoči ubistvu svog oca tokom Kineske kulturne revolucije, a kasnije je regrutovana da se pridruži tajnom vojnom projektu koji pokušava da uspostavi kontakt s vanzemaljcima. Odluka koju je donela u šezdesetim ima velike posledice za današnje naučnike.

Stranger Things (peta sezona) - dolazi na leto 2024.

Nikola Đuričko, Stranger Things, Čudnije stvari
foto: Printscreen/Netflix/Youtube

Pripremite se za povratak u Hokins po poslednji put. Sve zanima hoće li Ileven i družina ubiti zločestog Veknu? I hoće li braća Dafer uspeti da završe svoju izuzetno uspešnu naučno-fantastičnu sagu na način koji će zadovoljiti legije obožavatelja serije?

Eric - izlazi početkom godine

Eric serija
foto: Netflix - American Empirical Pic / AFP / Profimedia

Benedikt Kamberbač je u centru ovog trilera smeštenog u Njujork osamdesetih. Prati očevu (Kamberbač) očajničku potragu kada njegov devetogodišnji sin nestane jednog jutra na putu do škole.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

00:50

UPOZNAJTE DOLOVO! Kultni filmovi su se snimali ovde, a Dobrica Erić je napisao najlepše stihove za ovo mesto! OČUVANA TRADICIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track