ČULA SE SA DRUGARICOM DA JOJ JAVI SREĆNE VESTI, PA OSTALA U ŠOKU! Ovako nešto nije mogla ni da sanja: Svet gleda EMOTIVAN VIDEO
Foto: Printscreen

VIDEO

ČULA SE SA DRUGARICOM DA JOJ JAVI SREĆNE VESTI, PA OSTALA U ŠOKU! Ovako nešto nije mogla ni da sanja: Svet gleda EMOTIVAN VIDEO

Žena -

Nema ništa bolje nego proći kroz život sa svojim najboljim prijateljima, posebno kada znate da će vaša deca biti najbolji prijatelji. Dve drugarice izazvale su pravo oduševljenje na Tik Toku kada su podelile i više nego interesantan i prilično emotivan video.

Najbolje drugarice su ostale u drugom stanju u isto vreme, a način na koji su to saopštile jedna drugoj postao je viralan na društvenim mrežama.

trudnoća
foto: Printscreen

- Ok, priča ide ovako: Pozvala me je i pokazala mi svoj pozitivan test, a onda sam brzo utrčala u svoju sobu i pokazala joj svoj. Kakve su šanse?!? Nikad nisam zamišljala da ću imati ovaj trenutak sa svojom najboljom prijateljicom - stoji u opisu videa koji je jedna od njih podelila.

Ceo ovaj trenutak ovekovečila je treća prijateljica, a sve je ispraćeno gromoglasnim smehom i neopisivom srećom koja se videla na njihovim licima. Dirljiva priča dobila je pregršt lajkova na TikToku, a usledila je bujica pozitivnih komentara.

@petrakonyit Ok so the story goes like this: She called me and showed me her test, then i quickly ran into my room and grabbed mine and started screen recording. In the meantime she showed me the second test she’s done and then I pulled mine out ?? What are the chances?!? I never imagined to have this beautiful moment with my best friend ? So lucky! #pregnancyannouncement #tellingmybestfriendimpregnant #pregnantbestfriends ♬ Dandelions (slowed + reverb) - Ruth B. & sped up + slowed

"Ovo je moj san za mene i moju najbolju prijateljicu", "Ja sam se rasplakala, čestitam", "Tako i nikako drugačije", "Divno je videti ovako lepe momente i iskreno prijateljstvo", "Prelepo, ulepšale ste mi dan", samosu neki od komentara ispod videa.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

05:18

Beba i Lola uče Rašu plesne korake

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track