NAJPROBLEMATIČNIJI PAR U PORODICI BEKAM: Obezbeđenje moralo da ih razdvaja, napravili SKANDAL GODINE, pa im Viktorija presudila
Foto: Profimedia

neponovljivi

NAJPROBLEMATIČNIJI PAR U PORODICI BEKAM: Obezbeđenje moralo da ih razdvaja, napravili SKANDAL GODINE, pa im Viktorija presudila

Pop kultura -

Lepa Hana Kros u prošlosti je bila poznata samo po turbulentnim vezama sa slavnim muškarcima. Setimo se samo odnosa sa Bruklinom Bekamom na kojeg je čak nedavno i naletela u Sen Tropeu, ali su se izignorisali (naročito jer je kraj njega bila i supruga Nikola Pelc).

Hana Kros
foto: Profimedia

Par je bio zajedno još 2018. međutim, njihov veza je od samog početka bila na staklenim nogama zbog čestih, neretko javnih svađa. Raskinuli su 2020. a iako nikada nisu govorili o tačnim razlozima kraha veze, Hana je u aprilu te godine debitovala s pesmom koja je, čini se, upućena njenom bivšem dečku.

"Slomio si mi srce i rekao da budemo prijatelji, ali više se nikad nisi javio", pevala je dok je svirala gitaru na Instagramu.

Bruklin Bekam ju je ostavio nakon niza javnih svađa, uključujući i onu u Glastonburiju, gde je bio sa svojim roditeljima Viktorijom i Dejvidom.

Bruklin Bekam, Hana Kros
foto: Profimedia

Bruklin Bekam i njegova tadašnja devojka Hana Kros ušli su u još jednu žestoku svađu u javnosti na filmskom festivalu u Kanu. Izvor je o mladom paru rekao: "Vrištali su i plakali."

Obezbeđenje je moralo razdvojiti tadašnji par na filmskom festivalu u Kanu, a roditelji Dejvid i Viktorija su naravno o tome bili brzo obavešteni i od tada su bili protiv toksične veze njihovog sina s manekenkom.

Vatreni sukob mladih ljubavnika u Kanu poslednji je u nizu sramotnih javnih svađa za koje se kaže da su ozbiljno uznemirile Bekamove.

Bruklin i Hana, nakon šest mesec veze, fotografisani su kako se svađaju u restoranu na otvorenom u hotelu Martinez. Tokom ručka uz koji se konzumirao alkohol, Hana se posvađala s Bruklinom pre nego što je uzela telefon i okrenula se od njega.

Bruklin Bekam, Hana Kros
foto: Profimedia

Izvor blizak Hani je tada rekao: "Sve je bilo jako dramatično. Otišli su u Kan na nekoliko dana, ali su gotovo odmah počeli da se svađaju. Hana se bori s Bruklinovom slavom i novcem, a sve to dolazi u paketu s Bekamom."

"Bruklin lako postane ljubomoran. Popili su nekoliko pića i počeli da razmenjuju ​​uvrede. Stvari su brzo eskalirale, unosili su se jedan drugom u lice, vrištali i plakali. Hana ga je tada napala, a obezbeđenje je intervenisalo. Dejvid i Viktorija su kontaktirani i obavešteni o incidentu."

Incident u Kanu prati nekoliko svađa u Kaliforniji samo mesec dana pre. Par se navodno posvađao na muzičkom festivalu Koačela. Nekoliko dana kasnije Bruklin je viđen kako se hvata za glavu, a Hana je bila blizu suza dok su napuštali restoran Madeo na Beverli Hilsu.

Hana Kros
foto: Profimedia

Ranije tog dana Bruklinov brat Romeo pokušao je utešiti par jer su se ponovo posvađali tokom kupovine. Takođe, fotografisani su dok su se u suzama svađali u Bruklinovom autu ispred restorana u LA-u.

Prema rečima prijatelja, još jedan izvor napetosti je bilo Bruklinovo odbijanje da natera Hanu da potpiše ugovor o tajnosti podataka - što ga je suprotstavilo slavnim roditeljima.

Hana je imala potpisane ugovore s tri modne agencije i Bruklin je verovao da je sama po sebi zvezda. Ali Viktorija je zapravo želela da joj zatvori usta u slučaju da mladi par raskine, što se i dogodilo.

Bruklin Bekam, venčanje
foto: Profimedia

I tako je nakon Bekamovog sina Hana viđena sa Skotom Disikom koji takođe vodi vrlo buran ljubavni život. Ni ova veza nije preterano potrajala, a javnost je osudila njihov odnos i zbog razlike u godinama.

Posle Bekamovih

Nakon kraha ove ljubavi Hana je pala u zagrljaj lepog manekena Preslija Gerbera, sina Sindi Kraford, međutim, činilo se da je i ova romansa bila kratkog daha.

Nakon ljubavnih brodoloma čini se da se Hana primirila i posvetila sebi, i napretku u modnom svetu što se da primetiti i po njenom Instagramu. Slavna lepotica ređa uspeh za uspehom, te je rado viđen gost i na modnim dešavanjima, te je već potpisala ugovore i za velike kuće.

Ljubav je, barem za sada, ostavila po strani, i fokusirana je na druge stvari, a kako danas izgleda nakon svega što je prošla u samo par godina, pogledajte u galeriji u nastavku.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

00:31

NA KORAK DO P*RNO SKANDALA! Teodora Džehverović OTKRILA sve o S*KSI slikama koje je slala Anđelu! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track