PREMINUO GLUMAC IZ POZNATE SERIJE "KOMŠIJE" Imao samo 48 godina, tužne vesti podelili prijatelji: "Otišao je prerano..."
Foto: Printscreen

tuga

PREMINUO GLUMAC IZ POZNATE SERIJE "KOMŠIJE" Imao samo 48 godina, tužne vesti podelili prijatelji: "Otišao je prerano..."

Pop kultura -

Zvezda australijske serije "Komšije" (Neighbours) Troj Bekvit koji je glumio Majkla Martina u hit sapunici preminuo je u 48. godini, rekli su njegovi prijatelji.

Njegova koleginica Kim Valentajn potvrdila je smrt glumca u kada mu je odala počast na društvenim mrežama.

Najavila je da neće biti sahrane za zvezdu "Komšija", prema njegovim poslednjim željama.

čovek
foto: Printscreen

Pals je rekla da je umro 24. januara, ali uzrok smrti još nije objavljen. Kim – koja je glumila Libi Kenedi je napisala : „Toliko me boli što moram ovo da kažem. Naš dragi stari prijatelj Troj Bekvit je preminuo. Još jedan član naše TV porodice [je otišao] prerano. Hvala za sva sećanja, moj drski prijatelju i svu ljubav prema prijateljima i porodici.

Bekvit je igrao Martina u omiljenoj sapunici od 1992. do 1998. godine - sa žigom "Sicko Micko". Opisan je kao jedan od velikih zlikovaca iz serije i jedan od najpoznatijih likova iz 90-ih. Mnogi su počeli da odaju počast glumcu iz glumačke ekipe vodeće australijske sapunice.

(Kurir.rs/The Sun/T.J.)

Bonus video:

02:36

KOMEMORACIJA ŽARKU LAUŠEVIĆU: Jecaji i tuga u JDP-u, supruga Anita s decom u prvom redu NEMA OD BOLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track