NAKON TURBULENTNOG RAZVODA NAŠAO MIRNU LUKU: Slavni pevač uhvaćen u društvu ZGODNE BRINETE, a zbog ovoga svi misle da su u vezi
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

nova ljubav?

NAKON TURBULENTNOG RAZVODA NAŠAO MIRNU LUKU: Slavni pevač uhvaćen u društvu ZGODNE BRINETE, a zbog ovoga svi misle da su u vezi

Pop kultura -

Nedugo nakon razlaza, Sofi Tarner je uslikana u strastvenom poljupcu sa novim dečkom. A sada je i njen bivši muž "uhvaćen" sa novom devojkom na odmoru!

Glumica Sofi Tarner (27) snimljena je nedavno u Londonu u društvu bliske prijateljice Tabite Doerti. Po odlasku iz kafića su se pozdravile, a potom i poljubile, i ništa ne bi bilo neobično da se devojke nisu poljubile direktno u usta.

Sofi Tarner
foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

A nešto ranije, Sofi je viđena sa svojim navodnim novim dečkom u Parizu. Upravo tamo je glumica uslikana dok se ljubi sa engleskim plemićem Peregrinom Pirsonom (29). Sofi je delovala srećno i nije krila osmeh, dok su se držali za ruke, a par je primećen zajedno prvi put krajem oktobra.

Sofi Tarner
foto: Dean / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U septembru, Džo Džonas (34) je podneo zahtev za razvod od glumice, četiri godine nakon venčanja. I nakon što su se međusobne optužbe smirile, i pevač je rešio da ode na odmor u društvu manekenke Stormi Bri. Par je uslikan zajedno na zimovanju u Aspenu, Koloradu. Džo i Stormi su zajedno večerali u restoranu "Casa Tua Aspen".

Džo Džonas
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što posebno vezuje ovaj potencijalno novi par je to da su oboje roditelji. Dok Džonas iz braka sa Sofi ima dve ćerke, manekenka čije je pravo ime Stormi Henli takođe ima ćerku iz pređašnje veze sa kolegom Lakijem Bluom.

Džo Džonas
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Još uvek nije zvanično da li je ovaj par u vezi, ali kako "Page six" prenosi, delovali su veoma prisno na ulicama Aspena. Samo par dana pre ovog puta, Džo je sa braćom Kevinom i Nikom, sa kojima čini sastav "Jonas brothers" imao nastup za novu godinu na privatnoj zabavi u Kabu Sent Lukasu.

(Kurir.rs/MONDO/T.B.)

Bonus video:

26:13

Ne propustite svađe barovaca, jedna nova ljubav na pomolu! (E34 1.DEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track