PRINCEZA NE MOŽE NORMALNO DA JEDE, ZA SVE KRIVA MISTERIOZNA BOLEST: Niko ne zna šta se dešava sa njom, lekari tragaju za UZROKOM
Foto: Giang HUY / AFP / Profimedia

nije im jasno šta joj je

PRINCEZA NE MOŽE NORMALNO DA JEDE, ZA SVE KRIVA MISTERIOZNA BOLEST: Niko ne zna šta se dešava sa njom, lekari tragaju za UZROKOM

Pop kultura -

Japanska princeza Kiko boluje od misteriozne boelsti što je sprečava da ima normalne obroke. Majka dvoje dece bolesna je od prošle godine, prema nacionalnim novinama The Mainichi.

Lekari su isključili kovid kao uzrok zdravstvenih problema, nakon što je test na virus i grip bio negativan.

japanska princeza Kiko
foto: POOL / Jiji Press Photo / Profimedia

S obzirom na to da se zdravstveno stanje princeze Kiko vodi kao misterija, lekari sprovode dalje testiranje u potrazi za uzrokom.

Princeza je nedavno prisustvovala proslavi Nove godine i činilo se da je dobro raspoložena dok je blistala na porodičnim portretima objavljenim povodom ovog praznika, piše Daily mail.

Nekoliko sati pre nego što je Japan prvog januara pogodilo nekoliko zemljotresa, carska porodica ove zemlje objavila je nekoliko porodičnih portreta povodom Nove godine. Ubrzo je usledila katastrofa koju je svetska javnost pomno pratila.

japanska princeza Kiko
foto: Kyodo/Newscom / Newscom / Profimedia

Porodične fotografije zabeležene su u Carskoj palati u Japanu. Na slici su princ Akišino (58), drugi sin cara Akihita i carice Mičiko, i drugi naslednik Krizanteminog prestola, njegova supruga princeza Kiko (57) i njihova deca princeza Kako (29) i princ Hisahito (17). Čuveni par ima i ćerku Mako Komuro.

Na fotografijama koje su snimljene u decembru prošle godine nalaze se i bivši japanski car Akihito (90) i bivša carica Mičiko (89).

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track