ŽALITE SE NA SVEKRVU? IMATE SREĆE JER NISTE NALETELE NA GLORIJU: Šeta lepotice, a onu koja ga je rodila "oženio" očevom burmom
Foto: Tommaso Boddi / AFP / Profimedia

jezivo!

ŽALITE SE NA SVEKRVU? IMATE SREĆE JER NISTE NALETELE NA GLORIJU: Šeta lepotice, a onu koja ga je rodila "oženio" očevom burmom

Pop kultura -

Glumac Bredli Kuper se pojavio na dodeli Zlatnog globusa, a na crveni tepih došao je u pratnji svoje majke Glorije.

Bredli Kuper
foto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Ovo nije prvi put da se Bredli pojavio u društvu svoje majke na ovako prestižnom događaju. Šta više, često je vodi sa sobom na proslave. Iako slavni glumac često pored sebe ima prelepe žene, pa je između ostalog bio i u braku sa top modelom Irinom Šajk, njegova mama je žena broj jedan u njegovom životu.

Bredli Kuper
foto: NFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Glorija Kampano, inače bivša novinarka, čak i živi sa njim, redovno izlaze u provod, i druži se sa svim njegovim prijateljima. Kuper i njegova majka su nerazdvojni, i veoma često je vodi i na crvene tepihe, putuje s njom, sluša je bez pogovora kako kada je reč o njegovom privatnom, tako i kada se radi o poslovnom životu.

Bredli Kuper
foto: AXELLE WOUSSEN / Bauer Griffin / Profimedia

Već na početku glumačke veze, Bredlijeva majka upoznaje njegovu novu izabranicu i iznosi svoje mišljenje o njoj, što mu mnogo znači, a često ga dovodi i do ljubavnih brodoloma.

Čuju se po nekoliko puta na dan, a mnogima je najbizarniji detalj da glumac nosi burnu svog pokojnog oca, od kad je ovaj umro 2011. godine.

Bredli Kuper
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Irini je navodno zasmetala glumčeva posvećenost majci i to što joj nije davao dovoljno pažnje.

Bredli Kuper
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Svojevremeno su javnost nasmejale scene Bredlija sa majkom i Šejka na crvenim tepisima, gde je stajao između njih i držao ih obe za ruke.

Čini se da su slični stav, poput Irininog, imale i druge popularne dame sa kojima je glumac bio u vezi, te da je Bredli na kraju dana ipak pravi mamin sin.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track