ŠOK TVRDNJE SARE, EPSTAJNOVE ROBINJE: Tvrdi da ima snimke odnosa Bila Klintona i njene drugarice! Evo šta je uradila sa videima
Foto: SDNY/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

evo gde se nalaze

ŠOK TVRDNJE SARE, EPSTAJNOVE ROBINJE: Tvrdi da ima snimke odnosa Bila Klintona i njene drugarice! Evo šta je uradila sa videima

Pop kultura -

“Seksualna robinja” milijardera i pedofila Džefrija Epstajna, koji je umro u zatvoru u Njujorku 2019, insistira da je on pravio “prljave snimke” princa Endrua, Bila Klintona i Ričarda Brensona, ali da je bila primorana da povuče optužbe nakon pretnji upućenih njoj i njenoj porodici.

Sara Rensam je iznela te tvrdnje 2016, a one su otkrivene tek sada u novoobjavljenim dokumentima. Ona je rekla da je Epstajn snimao trojicu muškaraca uz pomoć skrivenih kamera na svojim imanjima. Rensam je povukla svoje optužbe iste godine, navodno rekavši da je izmislila trake da osvetli ono što je Epstajn radio. Ali, ona je sada u emisiji “Dobro jutro Britanijo” ponovila svoje optužbe, navodeći da je bila primorana da ih povuče nakon pretnji od strane Epstajna, njegove “madam” Gislejn Maksvel i drugih.

Džefri Epstajn, Litl Sent Džejms
foto: Profimedia

Rekla je da “nije tajna da je sve snimljeno” i tvrdila da je “više žrtava istupilo” potvrđujući njene navode. Brensonov portparol je rekao da su njene optužbe “neosnovane”.

"Džefri je sve snimao"

Američki sudija naredio je da se otpečate stotine dokumenata u okviru pravne tužbe Epstajnove bivše žrtve Virdžinije Đufri protiv Maksvelove iz 2015. Tvrdnje o seks snimcima iznete su u pismu Rensamove novinaru 2016. u kojem govori o svojim iskustvima. One su izašle u javnost u tranši sudskih dokumenata objavljenih u ponedeljak, piše “ Dejli mejl”.

- Kad je moja prijateljica imala seksualni odnos sa Klintonom, princom Endruom i Ričardom Brensonom, Džefri je u stvari to snimao u svakoj od prilika - navela je ona u pismu i dodala:

- Hvala bogu što je uspela da dođe do nekih delova snimaka seksa, koji jasno identifikuju lica Klintona, princa Endrua i Brensona kako imaju seks sa njom. Ono što je frustrirajuće je što Epstajn nije viđen ni na jednom snimku, bio je veoma pametan. Kad je moja prijateljica konačno skupila hrabrost da progovori i otišla u policiju 2008 da prijavi šta se dogodilo, ništa nije urađeno i policijsko odeljenje u koje je otišla da prijavi šta se dogodilo sa Epstajnom, Klintonom, Brensonom i princom Endruom ju je ponizilo do kraja.

Sara Rensom
foto: SDNY/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Napravila sam rezervnu kopiju snimka na nekoliko USB-a i bezbedno sam ih poslala na različite lokacije širom Evrope - dodala je Rensam.

"Silovao me je tri puta dnevno"

Brensonov portparol je ukazao na članak u magazinu “Njujorker” iz 2019, u kojem se navodi da je Rensam “izmislila trake” da skrene pažnju na Epstajnovo ponašanje i navede ga da veruje da ona “ima dokaze koji bi izašli u javnost ako je povredi”.

Rensam (38), čiji je otac lord Mekfirson, drugi baron od Dramoktera, prethodno je rekla da ju je Epstajn silovao do tri puta dnevno, nakon što ju je Maksvelova uvukla u njegovu mrežu zlostavljanja kad je bila 22-godišnjakinja koja je htela da postane manekenka.

Rensam je bila jedna od 11 žena kojima je dozvoljeno da daju izjave na saslušanju “Epstajnove madam” u Njujorku 2022. Ali, kako ističe “Dejli mejl”, ovo je prvi put da su njene tvrdnje da je Epstajn snimao princa Endrua, Brensona i Klintona navedene u sudskim dokumentima.

Epstajnova "crna knjižica"

Teorije o snimcima seksa dugo su kružile oko Epstajnovog slučaja. Dve njegove žrtve – Marija Farmer i Virdžinija Roberts Đufri – tvrde da su videle sobu punu monitora od nadzornih kamera u Epstajnovoj vili vrednoj 65 miliona dolara u Njujorku – uključujući i neke postavljene u toaletima. Kad je policija upala u vilu 2019, našli su desetine snimaka devojaka koje je Epstajn čuvao. Čini se da je i sama Maksvel priznala da te trake postoje, kad je novinaru emisije “60 minuta” rekla da “ne zna gde su”.

Sara Rensom
foto: SDNY/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ali, ako FBI zaista ima bilo kakve snimke seksa poznatih ličnosti, oni se nikad nisu pojavili u javnosti. Oni se nisu pominjali na suđenju Maksvelovoj, niti su uvršćeni u dokaze. Maksvelova je osuđena na 20 godina zbog vođenja lanca trgovine seksom i zlostavljanja maloletnica sa Epstajnom.

U međuvremenu je bivši američki predsednik Donald Tramp kritikovao “neosnovane” optužbe da je imao seks sa “mnogim devojkama” ,nakon što se njegovo ime pojavilo u otpečaćenim dokumentima.

- Ove neosnovane optužbe su u potpunosti povučene jer su prosto lažne i nemaju osnova – rekao je Trampov portparol u ponedeljak.

Epstajn je navodno imao “crnu knjižicu” sa imenima 301 najbogatijeg i najmoćnijeg Britanca, uključujući princa Endrua i Brensona, kako se tvrdilo 2019. Kako navodi “Dejli mejl”, pedofil je imao preko 1.000 telefonskih brojeva i imejl adresa za stotine poznatih imena širom Atlantika.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track