NAJBOLJI FRAJER NA SVETU POSTAO BESKUĆNIK! Priznao da živi na ulici pa otkrio kako je došlo do toga
Foto: AP Gareth Fuller, Printscreen/Instagram

UVEK JE NA ČUDNIM MESTIMA

NAJBOLJI FRAJER NA SVETU POSTAO BESKUĆNIK! Priznao da živi na ulici pa otkrio kako je došlo do toga

Pop kultura -

Džejson Momoa (44) otkrio je da nakon razvoda od Lise Bonet živi na ulici.

- Trenutno nemam ni dom. Živim na ulici - rekla je zvezda "Akvamena" za Entertainment Tonight. Glumac je objasnio da radi na dokumentarnoj seriji "On the Roam", koja prati njegove susrete sa zanatlijama, muzičarima i sportistima tokom putovanja po SAD.

Džejson Momoa
foto: GADE / Backgrid USA / Profimedia

- Uvek sam na ovim čudnim mestima - rekao je on i dodao da su fanovi oduševljeni što ga vide kako se pojavljuje u malim gradovima.

- To se stalno dešava. Budu kao: "Šta dođavola radiš u mom gradu" - nastavio je i dodao:

- Sviđa mi se ideja da samo budem sa običnim ljudima i da radim svoj zanat, a to je snimanje, a zatim da im ga pokažem. I tako, dugo sam razmišljao o tome, pa sam se zainteresovao.

Premijera novog projekta zakazana je za 18. januar. On je otkrio da će se njegov nomadski način života nastaviti dok se u doglednoj budućnosti uputi na Novi Zeland da snima "Majnkraft".

Momoa se u ponedeljak rastao od supruge Lise Bonet, istog dana kada je podnela zahtev za razvod njihovog šestogodišnjeg braka. Strani mediji prenose da su, prema dokumentima, bivši supružnici postigli sporazum o bračnim pravima i zajedničkoj imovini.

Prema dokumentima, Bonet je tražila zajedničko fizičko i pravno starateljstvo nad njihovo dvoje dece: Lolom (16) i Nakoa-Vulf (15). Momoa i zvezda "Cosby Show-a" bili su razdvojeni dve godine pre nego što je glumica odlučila da ozvaniči njihov raskid.

- Delimo vest sa porodicom da se rastajemo - objavili su u zajedničkoj izjavi na Instagramu u januaru 2022:

- Delimo ovo, ne zato što mislimo da je vredno vesti, već da bismo, dok nastavljamo sa svojim životima, to mogli da uradimo dostojanstveno i pošteno.

Sada već bivši supružnici počeli su da se zabavljaju 2005. pre nego što su se venčali na tajnoj ceremoniji u oktobru 2017. Bonet je ranije bila udata za Lenija Kravica od 1987. do 1993. godine, sa kojim ima ćerku Zoi Kravic. Momoa je poslednji put bio romantično povezan sa Eizom Gonzales kada su viđeni kako zajedno voze motocikl u Malibuu u Kaliforniji u julu 2022.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/A.G)

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track