BRANISLAV LEČIĆ SAD LJUBI 30 GODINA MLAĐU, A NJEGOVA PRVA SUPRUGA JE PRAVA BOMBA: Ivana mu je rodila DVOJE DECE a evo kako izgleda
Foto: Marina Lopičić

pogledajte kako izgleda

BRANISLAV LEČIĆ SAD LJUBI 30 GODINA MLAĐU, A NJEGOVA PRVA SUPRUGA JE PRAVA BOMBA: Ivana mu je rodila DVOJE DECE a evo kako izgleda

Pop kultura -

Glumac Branislav Lečić je do 2007. godine bio u braku sa svojom prvom suprugom Ivanom Vujadinović, sa kojom je delio 13 godina ljubavi, a s njom ima dvoje dece - sina Ivana i ćerku Anu.

Ivana nije bila prisutna u medijima, pa je posebno iznenađenje bilo kada je Ana, koja je inače krenula stopama svog oca, objavila sliku svoje majke. Ivana je i danas prava lepotica, a ljubav sa Branislavom pukla, kako su tada pisali mediji, navodno je pukla zbog nevere.

Šuškalo se da je Ivana zamenila glumca sa stjuardom i da je to tazlog što su odlučili da stave tačku na svoj brak, međutim ni jedno ni drugo te navode nikada nisu komentarisali.

Glumac i njegova bivša supruga nastavili su svako svojim putem, a Lečić je našao sreću pored voditeljke Nine, sa kojom se venčao, dobio sina, a potom i razveo.

Branislav Lečić
foto: Ata Images

Čini se da je glumac sada, nakon neuspešnih ljubavi, konačno došao do sreće na ovom polju, pa sada ljubi 30 godina mlađu devojku, Jelenu.

O njoj se ne zna mnogo, osim da ima 38 godina i radi kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

01:51

BRANISLAV LEČIĆ OTVORENO O GLUMCIMA I FILMSKIM RADNICIMA: Ko preskače kvalitet i moral zbog para, to mu se i vraća! ŽIVE U ZABLUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track