DOLORES JE ZAVELA BIKOVIĆA, PA MU ZADALA TEŠKE MUKE: Na filmu je bila FATALNA LJUBAV, a onda se povukla iz glume! Evo čime se bavi

okrenula se psihologiji

DOLORES JE ZAVELA BIKOVIĆA, PA MU ZADALA TEŠKE MUKE: Na filmu je bila FATALNA LJUBAV, a onda se povukla iz glume! Evo čime se bavi

Pop kultura -

Za vreme praznika smo ponovo gledali filmove "Montevideo, bog te video" i "Montevideo, vidimo se" i u drugom delu ovog serijala imali smo priliku da se "približimo" hispanskoj kulturi, ali njihovim i ženama.

Jedna od glavnih glumica je i Elena Martinez, koja je igrala partnerku Miloša Bikovića (lik Tirketa), Urugvajku Dolores.

Montevideo, Elena Martinez
foto: Printskrin/Youtube

Ona je španska glumica i o njenom životu se ne zna mnogo. Rođena je u Malagi i ima 40 godina, piše "Mn2s".

Pojavljivala se u nekoliko filmskih i serijskih ostvarenja, a nama je, naravno, najpoznatnija po ulozi Dolores u drugom delu filma o jugoslovenskoj fudbalskoj reprezentaciji. Njen brat i ostatak porodice su zadavali velike probleme Tirketu kako bi je osvojio.

Elena Martinez
foto: Printskrin/Instagram

Ono što je interesantno jeste da je ona u vreme snimanja filma studirala psihologiju, koju je zanemarila zbog glume.

Ipak, obećala je sebi da će je završiti i danas se time i bavi. Ima svoj "Instagram" kanal pod nazivom "Ja bez maskare" (soysinmascara), pa je tokom kovida-19 održavala onlajn seanse, a neke su se i nastavile.

Živi i radi u Madridu.

(Kurir.rs/Ona.rs/T.B.)

Bonus video:

00:21

Bjela u Barandi okupio ekipu filma Montevideo, Bog te video

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track