BILA SAM CIMERKA S VIKTORIJINIM ANĐELOM Doživela sam STRAŠNE GROZOTE: Kad sam joj zavirila u kofer, videla sam nešto NAJGNUSNIJE
Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia, Printscreen/Tik Tok

ISPOVEST

BILA SAM CIMERKA S VIKTORIJINIM ANĐELOM Doživela sam STRAŠNE GROZOTE: Kad sam joj zavirila u kofer, videla sam nešto NAJGNUSNIJE

Žena -

TikTok zvezda Tejlor Pare otkrila je sočne detalje o svojoj bivšoj cimerki, navodnoj manekenki Victoria’s Secreta i s javnošću podelila njene neobične i uznemirujuće navike.

Pare, čiji je video na TikToku već prikupio neverovatnih 6,8 miliona pregleda, ispričala je svoje veliko iskustvo suživota s neimenovanim modelom tokom svojih prvih dana u Njujorku.

“Kad sam se prvi put preselila u Njujork, živela sam s modelom Victoria’s Secreta, koja je imala tajnu koju sam ja čuvala 10 godina, ali krenimo u to", izjavila je u videu koji je zaintrigirao javnost.

Priča počinje tako da je manekenka negovala luksuzni životni stil, pa se, između ostalog, družila i s modnom elitom poput fotografa Stivena Majsela i supermodela Naomi Kembel.

Naomi Kembel
foto: Shutterstock

Pare je detaljno opisala njeno neobično ponašanje - njena cimerka je, naime, bila sklona nadmetanju s drugima i izmišljanju priča o svom životu.

“Odmah na početku nismo imale dobru energiju. Volela je da razgovara s ljudima. Bila je i mlađa od svih. Pa sam mislila da je to možda samo nesigurnost”, otkrila je Pare u svom videu, dodajući da je ova neimenovana manekenka takođe uhvaćena u mnogim lažima koje uključuju njeno detinjstvo, iskustva i status.

"Tada sam počela da se držim podalje od nje. Ali onda sam počela da primećujem ​​da stvari nestaju u stanu... Bile su to stvari poput majica kratkih rukava, preparata za negu kože, šminke, tableta na recept...", otkriva.

Prijateljima se poverila o svojim sumnjama, da bi saznala da su i oni doživeli slične incidente. Vrhunac je nastupio tokom Nedelje mode u Njujorku, kada se Pare konačno hrabro suočila s modelom oko ukradene košulje.

Sukob koji je usledio naveo ju je na dalju istragu dok je manekenka bila na zabavi Harper‘s Bazaar Icons, a tada je otkrila kofer pun ukradenih predmeta.

“Bila sam užasnuta kad sam otkrila da je ukrala stvari bukvalno svakoj osobi iz tog stana. Bile su to čudne stvari. Na primer, olovke i šoljice, tone lekova na recept koje ona ne bi mogla da upotrebi”, otkrila je Pare.

Viktorijini anđeli
foto: Profimedia

Ali to je bilo daleko od najgoreg. Takođe je krila nezamislivo odbojne stvari poput korišćenih tampona i maramica s fekalijama!

“Ovo je najgnusniji deo. Čuvala je sve svoje smeće, prljave korišćene tampone, maramice kojima je brisala nos, guzu... Kao da sam na njima videla ka**cu. Sve bi ih držala u svom koferu koji je stajao u našem stanu”, rekla je Pare s gađenjem.

“Bilo je tako gadno”, prisetila se i nastavila: "I dan-danas na svom telefonu imam slike sadržaja tog kofera."

Njeno otkriće podstaklo je hitnu akciju, a Pare i njeni prijatelji odlučili su da izbace manekenku iz zajedničkog stana. Uprkos šokantnim tvrdnjama, Pare se suzdržala od imenovanja dotične manekenke-kleptomanke Victoria‘s Secreta u videu.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track