BIKOVIĆEVA VERENICA OBJAVILA FOTKU IZ PORODIČNOG DOMA: Ivana se oglasila nakon izlaska iz porodilišta, ovo je za MALOG VASILIJA
Foto: Damir Dervišagić

PRESLATKO

BIKOVIĆEVA VERENICA OBJAVILA FOTKU IZ PORODIČNOG DOMA: Ivana se oglasila nakon izlaska iz porodilišta, ovo je za MALOG VASILIJA

Pop kultura -

Ivana Malić, partnerka Miloša Bikovića, koja je juče sa sinom Vasilijem izašla iz porodilišta, objavila je prvu fotografiju iz porodičnog doma nakon što je na svet donela naslednika.

Novopečena mama je na Instagram storiju objavila fotografiju garderobe za bebe koju je njen sin dobio poklon, dok se u pozadini vidi novogodišnja jelka.

Ivana Malić
foto: Printscreen Instagram

Ivana se inače juče već oglašavala na Instagramu u vidu komentara ispod vesti o tome da se njen nevenčani suprug pridružuje glumačkoj ekipi HBO hit serije "Beli lotos".

Miloš Biković
foto: Nenad Kostić

Podsetimo, Ivana Malić je 9. januara rodila sina kome su dali ime Vasilije, a ime za naslednika nije odabrano slučajno. Naime, par je sina dobio uoči Svetog Vasilija, a baš dan pre ovog velikog hrišćanskog praznika glumac slavi rođendan.

Miloš Biković, Milos Bikovic, Ivana Malić, Ivana Malic
foto: Damir Dervišagić

Vasilije je rođen četiri dana pre rođendana svog oca, a on je na Instagramu istakao da mu je to najlepši poklon i blagoslov.

Miloš Biković, Ivana Malić
foto: Printscreen Instagram

- Moja braća Cigani mi kažu ,,imaš cigansku dušu’’ i to mi je jedan od najlepših komplimenata. Volim ih jer je duša danas deficitarna roba. (Ne zna se šta je gore, što je deficitarna ili što se posmatra kao roba.) A moji prijatelji, sa mnom u radosti i tuzi, hvala vam za sve. Rođendan nije ni počeo a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam NJEGA… Najveći blagoslov od svih - napisao je glumac uz snimak na kome se vidi kako slavi rođenje sina uz trubače.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:45

Biković stigao u porodilište po sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track