VODITELJKA OSTAVILA DEČKA UŽIVO U PROGRAMU: Prvo ga raskrinkala, pa mu priredila takvu osvetu DA SE SVE PUŠILO (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

OTKRILA DETALJE PAKLENOG PLANA

VODITELJKA OSTAVILA DEČKA UŽIVO U PROGRAMU: Prvo ga raskrinkala, pa mu priredila takvu osvetu DA SE SVE PUŠILO (VIDEO)

Pop kultura -

Privatni životi javnih ličnosti oduvek su intrigirali javnost. Svaki segment njihove privatnosti novinari su se trudili da obelodane i objave u svojim medijima. Međutim, neretko se dešava da javne ličnosti iskoriste medijski prostor za privatna obračunavanja o kojima se priča mesecima, nekad i godinama.

Jedna od takvih situacija je ona u kojoj su glavi akteri bili voditelji Aleks Džons i Stiv Džons. Nekadašnji par je dobro razmrdao javnost svojim raskidom.

Voditeljka "Prvog šoua" Aleks Džons otkrila je pravi razlog njenog razlaza sa kolegom, velškim TV voditeljem Stivom Džonsom u Nougtiesu. Velški voditelji bili su u vezi od 1999. do 2002. godine, kada su oboje radili u emisiji Rise na Kanalu 4. U to vreme Aleks je bila dopisnik za zabavu u emisiji i ukazala se prilika da intervjuiše holivudsku zvezdu Anđelinu Džoli. Ali umesto da kaže Aleks za ponudu koja se pruža jednom u životu, ona tvrdi da se Stiv pretvarao da je bolesna kako bi mogao da joj ukrade trenutak i sam uradi intervju. Aleks je to priznala kada se pojavila kao gošća na podkastu Dish sa domaćinima Nikom Grimšoom i šeficom kuhinje Angelom Hartnet.

- Obično bi [Rise] zvala ujutru i tražila da dođe i napravi intervju. Odsela sam u Stivovom stanu u vreme kada sam radila u Londonu, a on je podigao fiksni telefon i rekao: "Al nije ovde. Ne oseća se dobro, morala je da se vrati u Kardif". Dakle, uradio je intervju - otkrila je Aleks u podkastu za Mejl Onlajn.

Ubrzo nakon što je Stiv intervjuisao Anđelinu, otišao je na jednu od svojih najvećih svirki u to vreme kao prezenter u kultnoj TV emisiji o mamurluku T4. Ali kada su producenti otkrili šta je Stiv uradio, odlučili su da se malo zabave s tim. Aleks je ranije rekla u podkastu da je Stivova izdaja bila pravi razlog zašto su raskinuli. Objašnjavajući kako se osvetila, Aleks je podelila:

Aleks Džons
foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Vratila sam se u stan i pitala se gde je on? Prolazili su sati, niko se nije javljao na telefone. Na kraju sam pomislila da ću se odvesti u Kardif jer ne znam gde si, verovatno si otišao u pab. Onda je pozvala producentska kuća i rekli su: „Imamo malu situaciju. Sutra ujutru tvoj dečko ide na premijeru sa Anđelinom Džoli i bilo bi zaista smešno da se uključiš uživo u emisiji i iznenadiš ga i kažeš da tačno znaš šta je nameravao. Pristala sam. Na TV-u uživo sam kao: „Lagao si me, gde si bio?“ Tako da, nije iznenađujuće, razišli smo se na televiziji uživo! - otkrila je voditeljka detalje skandaloznog raskida.

Aleks je nastavila dalje i uspela da pronađe ljubav sa brokerom osiguranja Čarlijem Tomsonom, sa kojim je u braku od 2015. Takođe je majka troje dece - Tedija, Kita i Eni. Njen bivši Stiv (46) sada živi na relaciji London - Los Anđeles nakon što je imao ogroman nastup na The X Factor USA. Dok je radio na Iks Faktoru, upoznao je svoju sada ženu Filiciu Džekson Džons, sa kojom se oženio 2014. godine.

(Kurir.rs/Republika/T.B.)

Bonus video:

02:42

OVO SU JASNI ZNACI DA STE U VEZI DA PATOLOŠKI LJUBOMORNOM OSOBOM! Ako se vaš partner ponaša OVAKO, vreme je za RASKID

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track