MOĆNO IZDANJE DŽENIFER ANISTON PRKOSI I NAJGLAMUROZNIJIM TOALETAMA: Njen izbor OBARA S NOGU, ceo Holivud gledao samo u nju (FOTO)
Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

POBEDNIČKO IZDANJE

MOĆNO IZDANJE DŽENIFER ANISTON PRKOSI I NAJGLAMUROZNIJIM TOALETAMA: Njen izbor OBARA S NOGU, ceo Holivud gledao samo u nju (FOTO)

Pop kultura -

Dve zvezde, glumice i prijateljice Dženifer Aniston pojavile su se sinoć na 29. dodeli Critics Choice nagrada u Santa Moniki. Piredile su dupli modni spektakl. Serija "The Morning show" u kojoj glume vodi po broju nominacija na listi televizijskih serija, ima ih šest!

Dženifer Aniston i sinoć je, kao i na nedavno održanom Zlatnom globusu u Los Anđelesu, izabrala crno od glave do pete. Ovaj put se opredelila sofisticirani kombinezon, sa raskošnim korsetom, i šik plaštom.

Dženifer Aniston
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovim stajlingom prkosi trendu glamuroznih haljina, a njena odevna kombinacija nalik je stilu koji Džulija Roberts često bira za crveni tepih.

Proslavljena glumica istakla je besprekornu liniju, a do izražaja su došle i njene mišićave ruke što nas ne iznenađuje jer ova holivudska zvezda godinama trenira. Njena frizura je u znaku uvijenih pramenova, i nonšalantnijeg stila.

Dženifer Aniston
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Riz Viterspun nosi fantastičnu crnu haljinu top izreza sa ogromnom mašnom i diskretnim šlicem. Sandale sa kaiševima su pravi izbor za ovu toaletu, kao i ravno isfenirana kosa koja kontrira razigranijem kroju odeće.

Riz Viterspun
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Džen i Riz pozirale su jedna uz drugu na crvenom tepihu, jedna u glam haljini, druga u stajlingu koji kontrira tom trendu, ali ipak sjajno usklađene i poput najboljeg modnog tandema.

Sa Riz je i njena ćerka Ava Elizabet koja je preslikana majka, glumica je na Zlatnom globusu bila sa sinom koji takođe veoma liči na nju.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:22

Ukradena haljina Darka Kostića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track