SVI PRIČAJU O HALJINI SELENE GOMEZ OD 450.000 ŠLJOKICA: Bujne grudi samo što ne ispadnu, a oko vrata nosi RETKI DRAGI KAMEN
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

NA DODELI EMI NAGRADA

SVI PRIČAJU O HALJINI SELENE GOMEZ OD 450.000 ŠLJOKICA: Bujne grudi samo što ne ispadnu, a oko vrata nosi RETKI DRAGI KAMEN

Pop kultura -

Pevačica i glumica Selena Gomez prošetala je crvenim tepihom na dodeli Emi nagrada i svi pogledi bili su uprti u nju! Modni kritičari oduševljeni su Seleninom haljinom, a očigledno je da glumica blista i "puca" od samopouzdanja!

Selena Gomez (31) odabrala je "Oskar de la Renta" haljinu pravljenu ekskluzivno za nju, napravljenu od providnih panela i bordo aplikacija nalik laticama cveća.

Selena Gomez
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Duga haljina bez bretela, sa dubokim dekolteom, istakla je njenu figuru.

Na "laticama" haljine nalazilo se više od 450.000 sitnih ukrasa, a Selena je nosila i "Tifani" ogrlicu sa morganitom od 35 karata, dijamantima i ružičastim safirima, od platine i žutog zlata. Morganit je, inače, retka vrsta narandžastog ili ružičastog dragog kamena koji je popularnost stekao tek u poslednjih petnaestak godina.

Selena Gomez
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia in deal head 333 x 500px IMMEDIATELY

Glumica koja je nedavno objavila da ima novog dečka nosila je punđu i karmin u tonu haljine i diskretne sandale, a društvo na crvenom tepihu pravili su joj slavni glumci Stiv Martin i Martin Šort, sa kojima igra u hit seriji "Only murders in the building".

(Kurir.rs/ Mondo/ L. S)

Bonus video:

01:08

NAGRADE SU POTVRDA TRUDA, RADA I ODRICANJA Kuzmanović u Sarajevu otkrio: Ovde deluje kao da smo svi nagrađeni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track