ŠOK NA DODELI EMIJA: Glumac usred govora ZASKOČIO KOLEGU i krenuo STRASNO DA GA LJUBI, a onda mu pred milionima REKAO OVO (VIDEO)
Foto: Fox TV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

POLJUBAC JE DUGO TRAJAO

ŠOK NA DODELI EMIJA: Glumac usred govora ZASKOČIO KOLEGU i krenuo STRASNO DA GA LJUBI, a onda mu pred milionima REKAO OVO (VIDEO)

Pop kultura -

Humoristička serija "The Bear", koja prati priču uspešnog kuvara Karmija i njegovih saradnika, na noćašnjoj dodeli Emija osvojila je čak šest nagrada i tako, uz dramsku seriju "Succession", postala apsolutni pobednik večeri.

Autor serije Kristofer Storer nje mogao da prisustvuje dodeli nagrada zbog zaraze koronavirusom, pa je umesto njega govor održao kuvar Meti Mateson, koji u seriji glumi električara.

"Šta ima? Samo želim da se zahvalim restoranima generalno, i celom ugostiteljstvu", počeo je govor, ali već u sledećem trenutku njegov kolega iz serije, Ebon Mos-Bakrak prišao mu je i strastveno ga poljubio. Poljubac je trajao prilično dugo, a potez glumca iznenadio je sve prisutne, uključujući i Matesona.

"Volim te, Ebon", rekao je Mateson pa nastavio s govorom, a kasnije je novinarima rekao kako mu je poljubac u magli.

"Imao sam zatvorene oči. Mislim da je i Meti imao zatvorene oči. Vreme je stalo. Ne znam koliko je godina prošlo", našalio se.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

01:57

DODELJENE NAGRADE ZA NAJBOLJE SERIJE U SARAJEVU: Trijumfovao Gordan Kičić, a nagrađne su i Nina Janković i Jovana Stojiljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track