BOGINJA KARNEVALA PREKRILA NAJINTIMNIJU ZONU SAMO KRISTALIMA: Vrela Argentinka razgolićenim izdanjem PREZNOJILA MUŠKI SVET (FOTO)
Foto: Instagram/lopezbenitezmuri

SMELO

BOGINJA KARNEVALA PREKRILA NAJINTIMNIJU ZONU SAMO KRISTALIMA: Vrela Argentinka razgolićenim izdanjem PREZNOJILA MUŠKI SVET (FOTO)

Pop kultura -

Muri Lopez, devojka poznatog argentinskog fudbalera Lisandra Martineza, koji trenutno nastupa za Mančester Junajted, nedavno je "zapalila" društvene mreže golišavim fotografijama koje su prikazale sve njene atribute.

Naime, ova atraktivna plavuša zablistala je u izdanju koje malo toga ostavlja mašti na volju, a koje je tipično za karnevalske dane na području Južne Amerike.

Ona je uživala na karnevalu u svom rodnom gradu Gvalegvaju, a atraktivna Argentinka nije se libila da na ulice izađe prilično razgolićena, premda sa širokim osmehom i puna samopouzdanja.

Ona je podelila i fotografije sa ovog događaja, a Muri je pokazala izvajanu figuru bez ijedne mane u zlatnom kostimu od šljokica i perlica koji je bukvalno sakrio samo one najintimnije zone.

Bujne grudi, trbušnjaci na stomaku, izvajane noge - lepa Argentinka zaista ima čime da se pohvali, a njen izabranik ističe da ona nije lepa samo spolja, već i iznutra. "Sva tvoja unutrašnja lepota koju u sebi nosiš odražava se na to kako izgledaš spolja, zato si tako jedinstvena i izvrsna", napisao joj je u komentarima Martinez.

Muri Lopez
foto: Printskrin/Instagram

Ova 24-godišnjakinja je i po profesiji plesačica i redovna je na karnevalima u rodnoj zemlji, a verovali ili ne, ona i slavni fudbaler su zajedno već više od decenije! Naime, par se zna od malig nogu, s obzirom da su odrasli u istom komšiluku, a u vezi su od tinejdžerskih dana, odnosno od 14. godine.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:21

Gola devojka kod Bogoslovije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track