ZBOG OVE EPIZODE JE ČUVENA IVANA NAPUSTILA SERIJU "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN" Kad je ovo videla, odmah je napustila projekat
Foto: Printscreen YouTube

NIJE HTELA PREKO SEBE

ZBOG OVE EPIZODE JE ČUVENA IVANA NAPUSTILA SERIJU "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN" Kad je ovo videla, odmah je napustila projekat

Kultura -

Gordana Boban je u 50 nastavaka čuvene bosanske serije "Lud, zbunjen, normalan" glumila sekretaricu Ivanu, a onda je iznenada odlučila da napusti seriju.

"Ostavila sam je jer je jedna epizoda, po mom mišljenju, bila potpuno neprikladna. Od 54. epizode pa dalje bilo je puno epizoda s vrlo kontroverznim sadržajem. Mogu reći da sam jako srećna jer uvek slušam svoj unutrašnji glas. Imate neki okvir u kojem pokušavate da ne menjate svoje moralne vrednosti ili ponašanje. Slušate svoj instinkt u vezi s tim šta je dobro, a šta nije. Dakle, jako sam srećna što sam učinila taj korak", rekla je Gordana jednom prilikom.

Gordana Boban, Lud zbunjen normalan
foto: Printscreen YouTube

Otkrila je i šta se tačno dogodilo.

"Epizoda o kojoj govorim zapravo je bila o seksualnom zlostavljanju. Dakle, termin silovanje u porodičnoj seriji koja se prikazuje u 20 sati, prema mojim moralnim merilima, za veliki broj gledalaca, među kojima je mnogo dece, zaista nije prikladan", rekla je.

Serija "Lud, zbunjen, normalan" emitovala se na malim ekranima od 2007. do 2021. godine.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

00:49

Serija Prsten sudbine u premijernom terminu u 15h ili reprizi u 22h na Kurir televiziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track