KEJT MOS 50. ROĐENDAN DOČEKALA U GOLOJ HALJINI: Gore bunda, dole VRHUNSKI BEZOBRAZLUK! Proslavljala kao u dobra stara vremena
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

EVO KAKO JE IZGLEDALA

KEJT MOS 50. ROĐENDAN DOČEKALA U GOLOJ HALJINI: Gore bunda, dole VRHUNSKI BEZOBRAZLUK! Proslavljala kao u dobra stara vremena

Pop kultura -

Kada je napunila 30 godina, slavila je u Londonu, a šuškalo se da je bilo i orgija. Kada je slavila 40. rođendan, taj životni jubilej obeležila je slavljem koje je trajalo četiri dana, u njenoj kući u Kostvoldsu gde živi godinama. Legendarna Kejt Mos napunila je juče 50 godina, a važnu životnu prekretnicu obeležila je u Parizu, priredivši žurku za porodicu i prijatelje. Ko je dobio pozivnicu za događaj za probrano društvo? I zašto je rođendanska haljina slavljenice modni bezobrazluk sa stilom?

Čim se pomene rođendansko slavlje Kejt Mos, obraduju se i ljubitelji mode koji jedva čekaju da vide njenu rođendansku haljinu, ali ljubitelji dobrog provoda jer se zna da ova modna zvezda prvi najbolje žurke pa ih zaintrigiraju detalji o tome.

Kejt Mos
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt Mos nosila je sinoć u Parizu providnu čipkanu haljinu, a ispod nje bodi u boji kože zbog čega je nastala zanimljiva optička varka, pa je izgledalo kao da je manekenka u goloj haljini zaista gola.

Ogrnula se svilenim ogrtačem, dok je ulazila u restoran u 41 Avenue Gabrie, a slavlje je napustila u kaputu sa raskošnim krznom svoje prijateljice Šarlot Tilburi, kaput sa tim detaljem poneo je i njen partner grof Nikolaj von Bizmark (37).

Slavilo se uz najbolja jela francuske kuhinje, Kejt je ovo rođendansko slavlje dugo pripremala, i juče je sa nestrpljenjem čekala da obuče rođendansku toaletu i da slavlje počne kako bi mogla da pleše do zore.

Kejt Mos
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt je 50. rođendan proslavila u luksuznom restoranu Laurent koji ima sopstveni vinski podrum i gde gosti sede za raskošnim baštenskim stolovima.

Pre tog slavlja Mos je juče porodicu i prijatelje odvela na ručak, a u francusku prestonicu doputovala je iz Oksforda privatnim avionom i ta usluga koštala ju je 10.000 dolara, piše Daily mail.

Modni šik Kejt Mos

Na rođendanskoj haljini Kejt Mos nalaze se cvetovi kao glavni detalji. Ovaj trend bio je veliki hit i na nedavno održanom Zlatnom globusu u Los Anđelesu, a slavna manekenka trend prati na poseban i savršen način.

Kejt obožava gole haljine, a kako modu poznaje do tačnina i ima ukus za odevanje najbolji na svetu, neretko pomera granice. Njen sinoćni stajling je ilustracija onoga što se zove modni šik Kejt Mos. Poseban detalj bila je i torba sa njenim inicijalima.

Koga Kejt Mos zove na rođendan

Najvažnija zvanica svakako je bila njena ćerka Lila Grejs Mos Hak koja se pojavila u šik crnoj mini-haljini i kaputu sa duplim kopčanjem. Gošća je bila i slavna teniserka Venus Vilijams u svojoj verziji elegantnog odela.

Dizajnerka Stela Makartni obukla je tigrastu haljinu u grčkom stilu, dok je kreatorka Šarlot Tilburi nosila prelep vintidž kaput. Slavlje nije propustio ni dizajner Hajder Akerman kao i Sejdi Forst.

Kejt Mos
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt Mos slavila je do ranih jutarnjih sati, sa slavlja je otišla ogrnuta kaputom svoje prijateljice, a njen celokupan stajling kao i sama zabava dokaz su da ona nije u potpunosti ostavila imidž parti devojke iako je u vellikoj meri promenila životne navike poslednjih desetak godina.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track