LILA SUZE ŠTO MORA DA RADI OD 9 DO 17, A SAD DOBILA OTKAZ: Kukala na sav glas, završila i u DNEVNIKU! Tvrdi da nije ona kriva
Foto: Printscreen/Tik Tok

MUKAMA NEMA KRAJA

LILA SUZE ŠTO MORA DA RADI OD 9 DO 17, A SAD DOBILA OTKAZ: Kukala na sav glas, završila i u DNEVNIKU! Tvrdi da nije ona kriva

Zanimljivosti -

Tiktokerka Briel Asero, koja je postala viralna nakon što je u suzama ispričala koliko joj je teško da radi od 9 do 17 sati dobila je otkaz. Briel je u oktobru pokrenula lavinu reakcija zato što se požalila da nema vremena ni za šta nakon što je završila fakultet i dobila prvi posao, a njena priča je završila i u Dnevniku.

Sada je na TikToku objavila da je dobila otkaz.

"Neću da sedim ovde i plačem, ali otpuštena sam s prvog posla koji sam tražila pet meseci i zbog kog sam se preselila u Njujork. U suštini, nisam ja kriva, pre nego što počnemo", započela je Briel pa objasnila šta se dogodilo.

@brielleybelly123

can someone tell me im going to be okay !!!! feels like the world is ending i need a job immediatley i am feeling so lost rn like i moved for this...!?

♬ original sound - BRIELLE

"Radila sam u startapu i oni nisu imali ono što je potrebno da me obuče i daju mi posao", tvrdi. Briel je dodala da nije ništa uspela da uštedi jer je njena plata otišla na račune i druge stvari, a, kako navodi, teško joj je da sada pronađe novi posao jer je bilo vreme praznika.

Zatim je pozvala ljude da je obaveste o svim otvorenim konkursima u digitalnom marketingu i predložila da bi mogla da radi kao dadilja ili neku uslužnu delatnost dok ne pronađe nešto bolje. Nije jasno da li je Briel već uspela da pronađe novi posao, ali ljudi u komentarima saosećaju s njom.

"Ovo je realnost današnjeg zapošljavanja, to je suludo", "Imam tri diplome + iskustvo, pet meseci nakon diplomiranja ne mogu da nađem posao. Nisi sama", "Tako mi je žao... Sve će biti u redu. Počni da snimaš šta radiš nakon otkaza", pišu joj u komentarima.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:45

PLATA 800 EVRA, A RADNO VREME FLEKSIBILNO! Ovaj POSAO je sve traženiji u Srbiji, a postoji i dodatna olakšica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track