BIVŠI CIMER OTKRIO PRLJAVU BREDOVU TAJNU OD KOJE SE ŽELUDAC OKREĆE: Zbog onog što je radio u dvosobnom stanu SMRDEO na KILOMETAR
Foto: Courtesy De’Longhi/Mega / The Mega Agency / Profimedia

jezivo!

BIVŠI CIMER OTKRIO PRLJAVU BREDOVU TAJNU OD KOJE SE ŽELUDAC OKREĆE: Zbog onog što je radio u dvosobnom stanu SMRDEO na KILOMETAR

Pop kultura -

Pre nego što je postao slavan Bred Pit živeo je u dvosobnom stanu u lošem kraju Los Anđelesa, sa poznatim glumcem i još jednim muškarcem. Isplivale su sad tajne njihovog cimerskog života. Džejson Pristli kog ste gledali u ulozi Brendona Volša u hit seriji devedesetih "Beverly Hillsa, 90210", otkrio je o slavnom glumcu ono što niko do sada nije znao.

Glumac Džejson Pristli gostovao je nedavno u emisiji “Live with Kelly and Mark” pa se prisetio zajedničkog života sa Bredom Pitom za kog je rekao da je bio pristojan cimer, ali je nešto drugo ostavilo na njega najjači utisak.

Bred Pit
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"Igrali smo tu igru da vidimo ko može najduže da izdrži bez tuširanja. Sada razmišljam o tome i kažem sebi: "'Stari, kako je to odvratno, o čemu li si razmišljao?".

Na pitanje voditeljke ko je mogao da izdrži najduže, a da se ne tušira, Pristli je odgovorio: "Bred. Uvek Bred. Mislim da to više ne radi, ali tada je mogao dugo da se ne tušira".

Keli Ripa se potrudila da u tome pronađe dobru stranu pa je čestitala Bredu Pitu i njegovom bivšem cimeru na tome što su "štedeli vodu".

Bred Pit
foto: David Davies / PA Images / Profimedia

Džejson Pristli je 2014. za The Hollywood Reporter takođe pričao o deljenju stana sa slavnim kolegom: “Živeli smo na rezancima i generičkom pivu, onom koje je dolazilo u belim limenkama sa natpisom PIVO i cigaretama", prenosi huffpost.com.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

02:24

NABAVILA SAM MAŠINU KOJU KORISTI BRED PIT! Didi džej o laseru koji pravi ČUDA: Žene kažu da posle tretmana LEBDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track