BIVŠI POLITIČAR VODITELJKU SUZANU UDARIO NOGOM U GLAVU: Uhvatila se za glavu i zamalo pala, a onda je IZUSTILA samo jedno (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

sve je počelo žestokom raspravom

BIVŠI POLITIČAR VODITELJKU SUZANU UDARIO NOGOM U GLAVU: Uhvatila se za glavu i zamalo pala, a onda je IZUSTILA samo jedno (VIDEO)

Pop kultura -

Žestoka rasprava povela se u emisiji "Dobro jutro Britanijo" o tome da li je ikada prihvatljivo staviti svoje noge na sedište u javnom prevozu.

- Platiti ste kartu, bilo da je avionska, karta za voz ili bioskopska i nikoga nema na sedištu ispred vas, zašto da vam ne bude prijatno - pitaju se.

Linzi Krombi, poznata kao Kraljica čistoće, insistira na tiome da je to nehigijenski, dok komičar Dejv Čauner smatra da "ima i gorih stvari koje su bile na tom sedištu".

Debata je usledila pošto je putnica "Delta flajta" snimljena sa nogama podignutim na sedište ispred sebe.

- Na đonovima imate bakterije, ešerihiju koli, norovirus, ljudi pljuju na ulici, ima psećeg izmeta, urrina i ispljuvaka. Mislim da bih se okrenula i rekla: "Izvinite, da li biste mogli da sklonite noge?".

dobro jutro Britanijo
foto: Printscreen/Instagram

Desio se i jedan incident, tokom simulacije leta u avionu. Bivši političar i voditelj Ed Bols koji je sedeo iza voditeljke slučajno je udario cipelom u glavu Suzanu Rid. Baš tokom pokušaja da obe noge smesti na naslon sedišta ispred sebe. Suzana se nakon toga uhvatila za glavu i zamalo pala sa sedišta.

Odmah se izvinio, a voditeljka je izustila: "Mislim da smo doneli odluku, nikada nije u redu podići nogu na sedište".

(Kurir.rs/Telegraf/A.G.)

Bonus video:

02:13

OVOME SE ZAISTA, NAJVIŠE DIVIM Nada Blam kod Ivana Gajića OTKRILA NAJBITNIJU STVAR KOJU JE PRENELA ĆERKI: I kod nje to POSTOJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track