OGLASILA SE KRALJICA KAMILA POVODOM DVOSTRUKE KRIZE NA DVORU: Evo šta je rekla o zdravstvenom stanju kralja Čarlsa
Foto: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

prva sa dvora koja se oglasila

OGLASILA SE KRALJICA KAMILA POVODOM DVOSTRUKE KRIZE NA DVORU: Evo šta je rekla o zdravstvenom stanju kralja Čarlsa

Pop kultura -

Kraljica Kamila prokomentarisala je danas zdravstveno stanje svog supruga kralja Čarlsa III nakon što je Bakingemska palate saopštila juče da će britanski monarh uskoro otići na operaciju zbog uvećane prostate. Ona je prva sa dvora koja se oglasila u jeku zdarvstvene krize kako neki nazivaju dešavanja u kraljevskoj porodici. Vest o kralju stigla je ubrzo nakon što je Kensingtonska palata izdala saopštenje da je Kejt Midlton operisana u londnskoj bolnici.

"Dobro je, hvala vam, raduje se povratku dužnostima", rekla je kraljica Kamila danas u Škotskoj gde je obišla galeriju Aberdeen.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kamila boravi u Dumfries House gde je kralj imao niz sastanaka i događaja planiranih za četvrtak i petak, koji su odloženi po savetu lekara. Najavljeno je da će se Čarls III brzo vratiti dužnostima.

Vilijam posetio Kejt Midlton u bolnici

Princ Vilijam posetio je danas Kejt Midlton u londonskoj bolnici gde se ona nalazi od prekjuče, i gde je bila podvrgnuta operaciji abdomena.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Vilijam je fotografisan kako odlazi u Vindzor nakon posete, zbog situacije sa njegovom suprugom odložio je sve službene obaveze i brinuće o njihovoj deci. Prestolonaslednik je viđen u automobilu od 139.000 funti, u pratnji telohranitelja.

Kejt Midlton provela je drugu noć zaredom u bolnici, princ Vilijam obustavio je službene dužnosti dok princeza boravi u londonskoj klinici, to će potrajati i za vreme njenog oporavka. Roditelji princeze od Velsa Kerol i Majkl Midlton kao i sestra Pipa i brat Džejms Midlton pomerili su sve svoje obaveze kako bi bili uz nju dok se bude oporavljala u Vindzoru.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:23

ŠIROKO RASPROSTRANJENA BOLEST U NOVOM PAZARU: Pacijenti sa istim simptomima, ZNA IM SE STANJE! Infektolog: Može biti masovnije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track