SELMA HAJEK OBJAVILA FOTKE NA KOJIMA JE SKROZ GOLA I MREŽE SU KOLABIRALE: Glumica pokazala VRELE SLIKE iz mlađih dana i oduševila
Foto: Profimedia

prezgodna je

SELMA HAJEK OBJAVILA FOTKE NA KOJIMA JE SKROZ GOLA I MREŽE SU KOLABIRALE: Glumica pokazala VRELE SLIKE iz mlađih dana i oduševila

Pop kultura -

Glumica Selma Hajek podsetila je javnost na Instagramu na svoje fotografije zabeležene pre više godina. Na tim slikama je bez odeće, pa je pored fotki duhovito poručila: "Neki kažu - nikad ne gledaj iza sebe, ali ponekad je to najbolji pogled". Milion i 300.000 lajkova za sada ima serija tih slika, oglasile su se i poznate ličnosti među kojima su Kejt Hadson i Pariz Hilton.

Selma Hajek je rukama uspela da prikrije grudi, u određenoj meri. Fanovi su reagovali brzinom svetlosti: "Nadam se da ćeš i sada napraviti ovakve fotke", "To su bila vremena.. prelepa si", "Ne menjaš se, prelepa si bila tada, prelepa si sada".

Holivudska zvezda ima 57 godina i prate je komentari da sa godinama izgleda sve bolje. Šuška se da možda za to nije zaslužna samo majka prirode iako je vidljivo da Selma definitivno ne spada u primere esktremnog veštačkog "ulepšavanja".

Selma je nedavno otkrila da je mala caka njene lepote svakodevna meditacija: "Morate da pronađete svoj način. Za mene je vežbanje teško. Jako, jako teško je imati disciplinu za to. Ali meditacija je kao šetnja parkom, jer to jeste moj način".

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track