TAJNA PORUKA PRINCA HARIJA KOJOM JE SLOMIO SRCE SVOM BRATU: Odbegli sin nije komentarisao bolest oca i snajke, a uputio BOLNE REČI
Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

rbo šta je bilo

TAJNA PORUKA PRINCA HARIJA KOJOM JE SLOMIO SRCE SVOM BRATU: Odbegli sin nije komentarisao bolest oca i snajke, a uputio BOLNE REČI

Pop kultura -

Hari i Megan Markl još nisu komentarisali dešavanja na britanskom dvoru odnosno vest da je Kejt Midlton pre četiri dana podvrgnuta operaciji abdomena na londonskoj klinici i da će kralj Čarls III naredne nedelje imati operaciju zbog beningnog uvećanja prostate. Princ je vest o ocu saznao preko medija, a onda i iz Bakngemske palate. Odnosi njega i porodice veoma su komplikovani, a sve je dodatno zamrsila njegova tajna poruka kojom je povredio brata Vilijama.

princ Hari
foto: Jack Hill / News Licensing / Profimedia

O toj tajnoj poruci koju je uputio princ Hari piše Robert Hardman u biografiji kralja Čarlsa “The Making of a King: King Charles III and the Modern Monarchy", knjiga je nedavno objavljena.

Ovaj autor smatra da je Netfliksova serija "Hari i Megan", dodatno pogoršala odnos braće. Daily mail je juče pisao da je Kejt Midlton imala veoma turbulentnu godinu kao i da su na to uticali odnosi sa vojvotkinjom i vojvodom od Saseksa. Britanski list danas navodi da sve strane sada žele da smire napetosti.

- Hari govori o braku sa nekim iz ljubavi, a ne zato što bi to trebalo da bude određena osoba, smatram da je to uvredljivo i omalovažavanje brata i njegovog izbora žene na vrlo javan način - rekao je Hartman, piše "Page Six".

Princeza Dajana, Princ Hari
foto: EPA/Andy Rain, EPA/Lajos Soos

Princ Hari koji se pojavio u javnosti dan pre drame na dvoru, ispričao je sledeće:

- Za mnogo ljudi u porodici, naročito za muškarce, mogu da postoje iskušenje ili želja da se ožene nekom osobom koja se uklapa u kalup, a ne osobom sa kojom su predodređeni da budu. To je razlika između donošenja odluka glavom ili srcem. A moja mama je većinu svojih odluka, ako ne i sve, donosila iz srca. A ja sam mamin sin.

Ionako loš odnos narušilo je i detaljno opisivanje detinjstva Harija i Vilijama koje je mlađi princ izneo u svojim memoarima "Spare" koje publika čita od početka ove godine.

- Vilijam veoma drži do svoje privatnosti. Poslednjih godina on ne daje ni približno toliko intervjua koliko je imao njegov otac, a porodični život je apsolutno zabranjen za medije. Privatnost je jako važna, a Hari je otkrio sve te priče o njihovom detinjstvu, javno - dodao je Hartman.

princ Hari
foto: PHIL NOBLE / AFP / Profimedia

Hari je u memoarima pričao o fizičkom sukobu sa bratom kao i o svađama Kejt i Megan Markl kao i o tome da je princeza od Velsa ispolajvala antipatije prema njegovj supruzi.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja