ČE DIJAZ IZBAČENA IZ NASTAVKA KULTNE SERIJE: Gledaoci nisu mogli da je podnesu, ali to NIJE RAZLOG što je ispala iz igre
Foto: Printscreen YouTube

NAGOVESTILA RAZLOG

ČE DIJAZ IZBAČENA IZ NASTAVKA KULTNE SERIJE: Gledaoci nisu mogli da je podnesu, ali to NIJE RAZLOG što je ispala iz igre

Pop kultura -

Nakon što su je prozvali "najgorom stvari" u "I tek tako...", nastavku serijala "Seks i grad", glumica Sara Ramirez na Instagramu je nagovestila da se lik Če Dijaz neće vratiti u trećoj sezoni pomenute franšize.

Sara, koju smo gledali i u hit TV seriji "Uvod u anatomiju", nazvala je Če "poslednjim likom koji je glumila" i osudila holivudsku industriju zabave zbog navodnog pravljenja crnih lista glumaca koji podržavaju Palestince.

Seks i grad, Miranda, Če Dijaz
foto: Printscreen/HBO

Ramirez je javno govorila protiv rata otkako je isti počeo pre više od 100 dana, kao i njena koleginica i bivša partnerka na ekranu, Sintija Nikson, koja u seriji već više od 25 godina tumači lik Mirande Hobs.

"Naša industrija je tako dvolična", napisala je u objavi na Instagramu 16. januara.

"Dok dele nagrade, glumci i agenti prave crne liste glumaca i radnika koji objavljuju bilo šta u znak podrške Palestincima u Gazi kako bi bili sigurni da više neće raditi".

Ramirez se pridružila franšizi "Seks i grad" kao komičarka Če kad je nastavak lansiran 2021. godine. Ubrzo je postala jedan od najviše kritikovanih TV likova jer je karikatura nekoga ko nije binaran. Uprkos tome, pojavila se i u drugoj sezoni.

Seks i grad, Miranda, Če Dijaz
foto: Printscreen/HBO

Tvorac serije Majkl Patrik King potvrdio je prošle godine da se serija vraća u trećoj sezoni. Prošla sezona završila se tako što Če više nije bila u vezi s Mirandom, ali je i dalje bliska s njom i Keri Bredšo (Sara Džesika Parker). HBO još nije ništa komentarisao.

Na internetu se mesecima vodi burna kampanja protiv Če, koja je veliki trn u oku obožavateljima serije koji glasno traže njeno izbacivanje.

"Molim vas, bez Če! Svi mislimo da uništava franšizu! Prestanite, izgleda toliko lažno!", "Molim vas, maknite Če iz serije. Oni su nesnosni š***i. Dosta nam je. Hvala", samo su neki od komentara koje su obožavatelji objavili nakon izlaska informacije o trećoj sezoni.

Ramirez je za The New York Times rekla kako je "jako svesna mržnje koja postoji na internetu" i objasnila da je "izgradila lik koji je ljudsko biće, koji je nesavršen, koji je kompleksan, koji nije ovde da bi se drugima sviđao i ne treba ničije odobrenje".

Sari Ramirez fluidna seksualnost bitna je i u privatnom životu. Iako je desetak godina bila u braku s biznismenom Rajanom Deboltom, ne krije da je biseksualna osoba i glasno se bori za prava članova LGBTQ+ zajednice.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

02:50

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track