HARI SE KONAČNO SETIO DA POZOVE BOLESNOG OCA I SAJU: Kejt operisana, kralj još uvek čeka, a evo šta im je ODBEGLI PRINC poručio
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

TENZIJE SE SPUŠTAJU

HARI SE KONAČNO SETIO DA POZOVE BOLESNOG OCA I SAJU: Kejt operisana, kralj još uvek čeka, a evo šta im je ODBEGLI PRINC poručio

Pop kultura -

Nakon što su u jednom danu javnost zabrinule vesti da su kralj Čarls i Kejt Midlton lošeg zdravstvenog stanja i u bolnici, mnoge oči odmah su se okrenule ka odbeglim supružnicima Megan Markl i princu Hariju.

Ipak, kako su to mnogi mislili, oni nisu zaboravili da upute znak pažnje, te su poslali poruku ozdravljenja Kejt Midlton i kralju Čarlsu i preneli im svoju zabrinutost i najbolje želje, tvrde izvori.

Kralj Čarls, Kejt Midlton
foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia, Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kraljevski izvor rekao je da su Saseksovi poslali podršku članovima porodice i da je ovo samo deo moguće želje da zakopaju ratne sekire.

''Vojvoda i vojvotkinja kontaktirali su obe strane na različite načine kako bi preneli svoju zabrinutost i najbolje želje'', rečeno je za Mirror.

Megan Markl, princ Hari
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Podsetimo, princ Hari je pre par dana prisustvovao gala večeri u Los Anđelesu, gde je primio nagradu za živuću legendu vazduhoplovstva zbog svog letačkog iskustva u vojsci. Nakon njegovog izlaska stručnjaci su se brzo javili, a novinarka Andžela Molard rekla je kako bi Hariju bilo pametno da se zaputi u Britaniju.

''Ako je pametan, uskočiće u avion i odleteti u Ujedinjeno Kraljevstvo. Neće se žaliti na sigurnost ili gde bi mogao da odsedne, ali će biti čovek koji - poput hiljada ljudi širom zemlje svaki dan – odluči da bude sa svojom porodice usred njihovih izazova'', rekla je.

kralj Čarls
foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Međutim, ako je verovati izvorima, Megan i Hari barem su na neki način pokušali da zažele brz oporavak kralju i princezi.

Podsetimo, Kejt je operisana prošle nedelje, te se trenutno oporavlja od zahvata na abdomenu dok Čarls tek čeka svoju operaciju prostate.

(Kurir.rs/ Mirror/ L. S)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track