SAMO NIKOL KIDMAN MOŽE OVOLIKO DA SE RAZGOLITI U 56. GODINI: Obukla haljinu koju ne smeju da ponesu ni NAJHRABRIJE žene (FOTO)
Foto: Charly TRIBALLEAU / AFP / Profimedia

IZGLEDA BRUTALNO

SAMO NIKOL KIDMAN MOŽE OVOLIKO DA SE RAZGOLITI U 56. GODINI: Obukla haljinu koju ne smeju da ponesu ni NAJHRABRIJE žene (FOTO)

Pop kultura -

Holivudska glumica NIkol Kidman (56) u nedelju se u Njujorku pojavila na premijeri filma Expats, u haljini koju mnoge žene, čak ni nekoliko decenija mlađe, ne bi imale hrabrosti da obuku!

Nikol Kidman
foto: Charly TRIBALLEAU / AFP / Profimedia

Odvažnu kreaciju sa dubokim šlicem, potpuno golim leđima i prorezima na stomaku glumica je ponosno šetala crvenim tepihom, pod njenom čuvenom parolom "tinejdžerskih izbora".

"Donosim nasumične, lude izbore. Ja to zovem "tinejdžerski izbori" jer nikad ne razmišljam o posledicama. Moram da se nateram da pola vremena razmišljam o posledicama. Deo mog mozga jednostavno ne razmišlja tako", objasnila je glumica.

Nikol Kidman
foto: Barbara Hine / INSTAR Images / Profimedia

Izazovna haljina otkrila je savršenu kožu i mišiće na leđima slavne plavuše i pokazala koliko glumica vodi računa o svom telu.

Uz atraktivnu toaletu sa zelenom postavom, Nikol je ponela neprevaziđene crne špic salonke, a posebnu pažnju posvetila je nakitu.

Nikol Kidman
foto: Barbara Hine / INSTAR Images / Profimedia

Zbog dominantne haljine, Nikol nije htela da preteruje sa ostatkom stajlinga, te se odlučila za diskretnije dijamantske minđuše, ali i upečatljiv sat sa metalnom narukvicom i bogatu ogrlicu.

Inače, australijska zvezda poznata je po hrabrim modnim izborima i stalno istuče kako je ne zanima šta drugi ljudi misle dokle god se njoj nešto dopada, i da nikada ne bi dozvolila da je tuđe mišljenje sputava u bilo čemu.

(Kurir.rs/Lepa i srećna)

Bonus video:

02:50

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track