"TOLIKO SAM BILA PSIHIČKI RAZORENA DA SAM GODINAMA BILA U CELIBATU" Boravak u BLUDNOJ VILI napravio joj je HAVARIJU OD ŽIVOTA
Foto: Profimedia

PATILA OD DEPRESIJE I NAPADA PANIKE

"TOLIKO SAM BILA PSIHIČKI RAZORENA DA SAM GODINAMA BILA U CELIBATU" Boravak u BLUDNOJ VILI napravio joj je HAVARIJU OD ŽIVOTA

Pop kultura -

Kendra Vilkinson je spremna da se ponovo "zabavlja" posle šest godina celibata. Bivša Plejbojova manekenka (38) rekla je da se toliko stidela zbog svog statusa seks simbola da se uzdržavala od spavanja sa bilo kojim muškarcem nakon razvoda od Henka Basketa 2018.

- Prošlo je toliko vremena otkako sam imala intimne odnose - mnogo vremena. Zato što sam se i ja stidela zbog svoje seksualnosti. Svi me vide kao ikonu seksa, pa sam se stidela i klonila sam se bilo kakvih intimnih odnosa. Skoro kao da sam se odlučila na celibat, priznala je bivša Plejboj zečica Kendra Vilkinson u ekskluzivnom intervjuu u sredu.

Kendra Vilkinson
foto: Profimedia

Iako je Vilkinsonova rekla da ne vidi brak u svojoj bliskoj budućnosti, ona želi da "ponovo počne da se zabavlja".

- Ne mogu da se vratim u prošlost i da promenim istoriju, ali ovde sam da idem napred u svom životu i naviše. I da živim dobrim životom. Zbog toga sam ovde.

Ona je bila deo čuvenih "Girls Next Door" i rekla je da je takođe fokusirana na održavanje prijateljskog ko-roditeljstva sa Basketom (41), sa kojim ima decu Henka mlađeg (14) i Alidžu Meri (9).

- Trenutno sam usredsređena na svoju decu, ljubav koju primaju od mene i života, i da ih odgajam – i na ljubav porema sebi, objasnila je ona.

Kendra Vilkinson
foto: Profimedia

Venčala se sa bivšim u Plejboj vili

Bivši par je izgovorio sudbonosno "Da" u Plejboj vili 2009. godine, a njihova veza je bila istaknuta u njenom rijalitiju "Kendra On Top" od 2012. do 2017. Razišli su se 2018. usred navoda da ju je Basket varao, iako je Vilkinsonova rekla da mu ona ništa ne zamera.

- Ja sam ljubavnica. Dakle, ako te volim, čak i kao ljudsko biće, ti mi ništa ne duguješ, ali ja ću te voleti i kroz tvoj problem. Znam sebe, mogu da oprostim. I želim da vidim da se Henk dobro snalazi u životu. Toliko naporno radi - ulaže toliko truda u svoj posao i odličan je tata, otkrila je i dodala:

Kendra Vilkinson, Hefenr
foto: Vikipedija

- Ono što je uradio u mom braku ne definiše ga kao osobu danas. To nije ono što je on za mene danas. Danas ga vidim kao neverovatnog roditelja, vidim ga kao neverovatnog oca. I tako sam blagoslovena, toliko blagoslovena, što ga imam kao partnera u roditeljstvu.

Patila je od depresije

Rijaliti zvezda koja je postala agent za nekretnine takođe je imala krizu koju je pretrpela prošle godine dok je razgovarala sa agencijom.

- Umirala sam od depresije. Osećala sam se kao da sam došla do kraja života i pala sam u psihozu. Osećala sam se kao da nisam dovoljno jaka da više živim, otkrila je o borbi zbog koje je prošle godine dva puta bila hospitalizovana.

Kendra Vilkinson
foto: Printskrin

Page Six je ranije potvrdio da je Kendra završila u hitnoj pomoći u septembru 2023. nakon što je pretrpela napad panike.

- To je bilo najniže mesto na kom sam bila u životu. Osećala sam se kao da nemam budućnosti. Nisam mogla da vidim ispred svoje depresije, rekla je ona, napominjući da sada daje sve od sebe "da nauči da živi sa tim i prihvati to“.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:27

BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA PLEJBOJ Suzana Mančić odbila ponudu časopisa, a onda je zvala urednica i rekla joj OVE REČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track