SVI PAMTE BRAĆU MITROVIĆ KOJA SU MUČILA NECU IZ "SREĆNIH LJUDI": Jedan se bavi UGLEDNIM POSLOM, a drugi važi za ŽESTOKOG MOMKA
Foto: Printscreen

EVO KAKO DANAS IZGLEDAJU

SVI PAMTE BRAĆU MITROVIĆ KOJA SU MUČILA NECU IZ "SREĆNIH LJUDI": Jedan se bavi UGLEDNIM POSLOM, a drugi važi za ŽESTOKOG MOMKA

Pop kultura -

Pavla Bihala i Nikolu Žarkovića svi znaju kao braću Mitrović iz serije "Srećni ljudi", koja se dosad mnogo puta prikazivala na RTS-u.

Nestašna braća Mitrović, čiji je otac u seriji bio Petar Kralj, stalno su maltretirali Necu (Janka Milivojevića) i tražili novac od njega, a danas se braća Mitrović bave poptuno drugim poslom.

Janko Milivojević
foto: Printscreen/Youtube

Pavle Bihali je danas poznat široj javnosti kao predstavnik udruženja "Levijatan" i žestok momak. Pavle po celom telu ima tetovaže i odavno više ne glumi.

Za razliku od njega Nikola Žarković je advokat, a posle mnogo godina ponovo se našao pred kamerama, u ulozi policajca u filmu "Sistem"

Podsetimo, Neca Golubović iz "Srećnih ljudi" osvojio je pre tri decenije srca publike, a njegov lik bio je i te kako upečatljiv. S obzirom na to da je debitovao u glumi na ovom ostvarenju, reklo bi se da je ovo uloga koja ga je obeležila za ceo život.

Janko Milivojević
foto: Printscreen/Youtube

Janko Milivojević našao se rame uz rame sa najvećim imenima srpskog glumišta i maestralno odigrao ulogu malog Nece.

Milivojević danas ima 36 godina u nastavio je porodičnu tradiciju i danas se bavi umetnošću baš poput oca.

(Kurir.rs/Blic/T.B.)

Bonus video:

00:58

NOVA HIT SERIJA NA KURIR TELEVIZIJI NADMAŠILA SVA OČEKIVANJA! Prvih pet epizoda serije Prsten sudbine gledaoce ostavilo bez daha 1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track